През май HISTORY отбелязва 75-та годишнина от Деня на победата

...
През май HISTORY отбелязва 75-та годишнина от Деня на победата
Коментари Харесай

Ден на победата по History - slava.bg

През май HISTORY отбелязва 75-та годишнина от Деня на успеха с нови излъчвания, както и с най-хубавите си стратегии, отдадени на Втората международна война – гледайте от 8-ми до 10-ти май в 21.00 ч. „ Аушвиц: Нацистите и окончателното решение “ (8 -10 май, 21.00 и 22.00 ч.). Това е мястото на най-голямото всеобщо ликвидиране в международната история – Аушвиц. И въпреки всичко малко на брой са осведомени с действителната и изненадваща история на това позорно място, и не знаят по какъв начин то се вмества в цялостния проект на Нацистите за всеобщото изтребване на евреите – това, което са нарекли „ Окончателно решение “.
Защото Аушвиц, чрез унищожителната си мощ, се трансформира в микросвят на Нацистката страна и логическа последица на извратения светоглед на Хитлер. Като съчетава редки кино архиви, непоказвани до момента по малкия екран компютърно генерирани изображения на лагера и трагичните възстановки на моменти, свързани с основни решения, сериалът разкрива историята на Аушвиц и ужасяващата му идеология. Сред другите излъчвания, показани в програмното събитие „ Ден на успеха “, са: „ Третият райх “ (8 и 9 май, 23.00 ч.) и „ Хирошима: Тайните на атомните бомбардировки “ (10 май, 23.00 ч.). От 5-ти май, всеки вторник, 23.00 ч. започва и „ Необяснимото с Уилям Шатнър “.

От продуцентите на „ Извънземни от древността “ и „ Проклятието на остров Оук “ очаквайте „ Необяснимото с Уилям Шатнър “ – документален сериал, който изследва най-вълнуващите, странни и необясними загадки. Изпълнителен продуцент и водещ на поредицата е носителят на премиите „ Златен глобус “ и „ Еми “ – артистът Уилям Шатнър („ Стар трек “ / „ Star Trek “, „ Адвокатите от Бостън “ / „ Boston Legal “). Всеки епизод ще показва безапелационни доказателства от учени, историци, очевидци и фактически претърпели случаите хора, всеки от които се пробва да хвърли светлина върху това по какъв начин може в реалност да се случи видимо невъзможното. От мистериозни структури (като Кораловият палат от Флорида) и по този начин наречените “ злокобни ” места (като прокълнатият “Бял град” в Хондурас) до странни създания и причудливи ритуали, „ Необяснимото “ ще изследва обекти и тематики, които са озадачавали човечеството в продължение на епохи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР