През март тази година Карл Пей, основател на лондонския стартъп

...
През март тази година Карл Пей, основател на лондонския стартъп
Коментари Харесай

Кога ще се появи прозрачният Nothing Phone

През март тази година Карл Пей, създател на лондонския стартъп Nothing, разгласи, че компанията му приготвя невъобразим до момента транспарантен смарт телефон, който ще съставлява опция на iPhone.

Оттогава до момента Пей и компанията му разкриха много малко за идния модел, само че скорошна обява на немския уебсайт Allround-PC сочат, че телефонът може да се появи още през юли на цена от 500 евро. 

Не излиза наяве дали това е датата на оповестяване на телефона, или датата за излизането му на пазара. 
 Снимка 575512
 

Разкритията обаче идват единствено дни, откакто самият Карл Пей показа в Twitter елементи към дизайна на устройството. 

От поста му излиза наяве, че през гърба на Nothing Phone (1) ще прозира лъкатушен съставен елемент за безжично зареждане, който е дребна част от всичките 400 съставния елемент в телефона. 

Водещият дизайнер на компанията Том Хауърд споделя пред Wallpaper, че компанията особено се е постарала да направи забележими най-важните и забавни съставни елементи в телефона. 
 Снимка 575511
 

Очевидно Хауърд и екипът му са работили интензивно върху това да създадат телефона не просто транспарантен, само че и естетически изискан. 

Все отново от думите му излиза наяве, че екипът е съумял да се оправи с това предизвикателство, като споделя, че процесът е наподобявал редене на пъзел.

Засега не знаем нито с каква камера ще е телефонът, нито елементи към спецификациите му, само че се спекулира, че компанията ще заложи на чипсет Snapdragon 7 Gen 1, който се нарежда във високия междинен клас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР