През март стартираме нова рубрика, която да ви помогне да

...
През март стартираме нова рубрика, която да ви помогне да
Коментари Харесай

Треньорите на MIA ти помагат да си по-здрава и активна от вкъщи

През март стартираме нова графа, която да ви помогне да бъдете по-здрави, дейни и уравновесени отвътре-навън. Наш сътрудник в тази задача е първото приложение за спорт от у дома напълно на български език, основано с грижа за дамите – MIA. Заедно с екипа на платформата ще ви предлагаме разнородни тренировки и препоръки всяка седмица, които да ви подтикват да внесете повече интензивност в всекидневието си. Днес ви представяме треньорите на MIA, които са подготвили сбирки от разнообразни тренировки и практики – извънредно разнородни като жанр и натоварване.



Александра Джамалова е упражнявала спортни танци, волейбол и съвременен балет, само че съзнателната ѝ упоритост за по-здравословен метод на живот и спортуване се отключва още по-осезаемо след раждането на щерка ѝ. Желанието да влезе бързо в добра спортна форма я предизвика да опитва с разнообразни типове домашни тренировки. Припознава се най-добре в тренировките HIIT и табата, и стартира да се занимава професионално с тях. В нейните тренировки за 20-30 минути се редуват серии от доста високоинтензивни извършения (като 20-40 секунди спринт) с интервали с по-ниска активност (като 1 минута ходене).



Алис Мариова по специалност е инженер-геодезист, а по предопределение – инструктор по йога. Практикува йога от 10 години, а преподава от близо 4. За нея йога е инструмент, с който да подобрим живота си във всеки негов стадий. В MIA тя има своя сбирка пренатална йога, която е подготвила, с цел да помогне на бременните дами да преминат през този развой по-леко и умерено, да намерят естетика и баланс. Сериите са разграничени на триместри, с цел да извлечете най-много от практиките и да бъдете в работа и помощ на потребностите на тялото през цялата бременност, защото те са разнообразни през другите месеци.



Бетина Венкова се въодушевява от напредъка, реализиран върху йога постелката, както и от тренировки по въздушна акробатика на обръч и воали, които изиграват значима роля в развиването на еластичност и гъвкавост. Нейната цел е точно развиването на гъвкавостта, грацията и лекотата в придвижванията ви. С нейните йога стречинг сесии се укрепва гръбначния дирек, усъвършенства се стойката и се понижава напрежението от всекидневието. Нейният съвет е да не се притеснявате доколко навлизате в позите, тъй като даже пътят към предизвикателните пози е благоприятен за цялото тяло.



Виктория Петрова е позната със своите фитнес HIIT тренировки. През годините е тествала разнообразни типове спорт, само че се влюбва във фитнеса от първата подготовка. Любимата ѝ част от този спорт е опцията да моделираш тялото си и да наблегнеш на всяка мускулна група. Нейната цел е да ви стимулира и енергизира, след което ще ви покаже, че с 20 минути зареждаща подготовка и неизменност, тялото ви ще се промени доста. Нейните извършения са подобаващи за всякакво равнище, а по-напредналите могат да усилят натоварването си с ластици и тежести. Обещава в тренировките да има доста въодушевление, надъхваща музика и интензитет.



За Гергана Симеонова флоу йогата е метод да насочиш сетивата си, да се обърнеш към себе си и най-съкровените си мисли и усеща. Целта на практиките ѝ е да се почувствате по-спокойни и уравновесени. Йога флоу практиките, които приготвя тя, са разнообразни съгласно стадия от деня и потребностите на тялото и духа в този миг, да вземем за пример след пробуждане или преди сън.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР