През лятото на 2017 година веригата магазини dm България организира

...
През лятото на 2017 година веригата магазини dm България организира
Коментари Харесай

Верига магазини дарява по 10 стотинки от стока на детска болница

През лятото на 2017 година веригата магазини dm България провежда и дарителска самодейност в поддръжка на „ Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания – проф. доктор Ив. Митев “- София.

В рамките на годишната акция „ Слънчеви деца “ компанията подари по 10 стотинки за всеки закупен артикул за слънцезащита. Събраната сума от 10 500 лв. беше употребена за закупуването на три съвременни монитора за наблюдаване на новородени деца, които бяха дарени на клиниката по пулмология и на интензивното поделение на болничното заведение.

“Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания – проф. доктор Иван Митев “ – София прави сложна висококвалифицирана помощ - диагностична и лечебна по всички профили на педиатрията на национално равнище, а също и преподавателска и научно- изследователска активност по проблемите на детското опазване на здравето. Акредитирана е като университетска болница към Медицински Университет - София, в която се образоват студенти, дипломанти, специализанти.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР