През лятото, когато времето е хубаво, обичаме да се разхождаме

...
През лятото, когато времето е хубаво, обичаме да се разхождаме
Коментари Харесай

Този прост трик ще ви помогне да поправите скъсана джапанка

През лятото, когато времето е хубаво, обичаме да се разхождаме по джапанки. Те са и постоянно с нас, когато отиваме на плаж. Искаме да носим допустимо минимум облекла върху себе си, когато е горещо, тъй че джапанките са идеалните обувки за топлите летни дни. Често ги носим през цялото лято и доста от нас залагат на евтини разновидности – кой желае да дава огромни суми за джапанки? Затова и е неизбежно те да се скъсат в даден миг и постоянно се случва в най-неподходящото време, по средата на почивката ви да вземем за пример. Каишката се разхлабва и внезапно ви липсва една джапанка. Няма потребност обаче да в изхвърляте незабавно в кофата за отпадък! Можете елементарно да я поправите с доста на ниска цена и елементарен трик.

Щипки за самун
 Тази жена постоянно има кубчета лед във фризера, ето за какво Тази жена постоянно има кубчета лед във фризера, ето за какво
Не е нужно да сте метеоролог, с цел да знаете, че тази година още веднъж имаме доста горещо лято. Съдейки по празните фризери в супермаркетите...

Една елементарна пластмасова щипка за самун може да бъде идеалното решение за доста разнообразни проблеми. Например, залепете я в края на тиксото, когато желаете в никакъв случай да не загубвате края му.

Джапанки

Всичко, от което се нуждаете, с цел да поправите скъсана каишка на една от джапанките ви, е едно просто малко нещо: щипка за самун. Когато каишката ви излезе от основата на джапанката, използвайте щипка за самун, с цел да я прикрепите още веднъж. Поставете каишката назад през отвора в основата на джапанката. Прикрепете по-късно щипка за самун към каишката под основата на джапанката и тя няма да се изважда повече. Не сте сигурни какво имаме поради? Гледайте видеото по -долу, с цел да видите какво би трябвало да извършите!



Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР