През изминалото денонощие на територията на Пазарджишка област е проведена

...
През изминалото денонощие на територията на Пазарджишка област е проведена
Коментари Харесай

В Пазарджишко са задържани 15 души и е разкрита оранжерия за канабис

През миналото денонощие на територията на Пазарджишка област е извършена профилирана полицейска интервенция по предписание на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, заяви представителят на ОДМВР – Пазарджик  Мирослав Стоянов.

В хода на полицейските дейности са тествани 1107 души, 892 моторни транспортни средства, 8 пункта за изкупуване на железни боклуци, 3 автоморги и сервизи, 14 заложни къщи и 16 търговски обекта. Регистрирани са 23 закононарушения, формирани са 13 досъдебни производства, като в тази връзка са арестувани 15 лица. Съставени са 93 акта за установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи, посочи Стоянов.

По време на акцията е претърсена къща, населявана от 49-годишен мъж от септемврийското село Варвара. На приземния етаж е открита обособена оранжерия  за развъждане на канабис. Тя била оборудвана със системи за надзор на осветлението, температурата и влажността на въздуха. Открити и конфискувани са 133 растения с обща маса от близо 23 кг.

В хода на полицейските дейности са открити и арестувани причинители на домови обири, обири от търговски обекти и от офиси на частни компании. Установени са също случаи на противозаконен рандеман и предпазване на дървесина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР