През изминалия уикенд бе наистина горещо. Но не говорим само

...
През изминалия уикенд бе наистина горещо. Но не говорим само
Коментари Харесай

Всички нови филми и сериали, които Marvel обявиха

През миналия уикенд бе в действителност горещо. Но не приказваме единствено за времето на открито, а и за всичко, което се случи на Comic Con в Сан Диего .

По принцип традицията повелява точно на това събитие да се разкриват вести и филмови откъси за предстоящи фантастични филми и сериали. А от тазгодишното издание изобщо не можем да се оплачем, тъй като изненади не липсваха, дори бяхме залети от информация.

Marvel да вземем за пример взеха решение да хвърлят сянка върху всички останали, обявявайки проектите си за идващите няколко години. Феновете знаят, че киновселената е разграничена на етапи, като към този момент знаем повече за пета и шеста фаза.
 Кевин Файги

Кевин Файги

Президентът на Marvel Studios Кевин Файги разгласи, че с Black Panther: Wakanda Forever, който би трябвало да се завърти по кината от 11 ноември, ще бъде комплициран завършек на четвърта фаза, написа The Hollywood Reporter. И няма да чакаме изключително доста за идната глава от приключенията на супергероите.

Пета фаза

Новата фаза ще стартира с Ant-Man And the Wasp: Quantumania , който е от 17 февруари 2023 година по кината. Филмът ще бъде последван от сериал - Secret Invasion , който би трябвало да бъде пуснат в Disney+ напролет на идната година. По това време ще забележим и втория сезон на анимирания What If...

Отново на кино ще отидем, с цел да гледаме Guardians of the Galaxy Vol. 3 на 5 май 2023 година - последният филм от поредицата за Пазителите на галактиката. Нов spin-off сериал - Echo , би трябвало да се завърти по Disney+ през идващото лято.

Тогава, от 28 юли, по кината пък ще гледаме The Marvels . Въпросното лято няма да има време за отмора, тъй като тогава се чака да забележим и втория сезон на Loki . Лудницата е цялостна и това надалеч не е всичко от пета фаза.

От 3 ноември 2023 година по кината ще бъде дълго чакания филм за Блейд - Blade , с Махершала Али в основната роля. През есента ще бъде пуснат и още един нов сериал - Ironheart . Годината завършва още веднъж със сериал - Agatha: Coven of Chaos .
 Мария Бакалова, Guardians Of The Galaxy Vol. 3 и присъединяване ѝ в третия филм за Пазителите на галактиката
Мария Бакалова се изстреля в друга галактика

Добре пристигнала на българката в света на Marvel

През пролетта на 2024 година в Disney+ ще забележим завръщането на Дявола на положителното - Daredevil: Born Again . От 3 май по кината ще бъде и новият филм за Капитан Америка - Captain America: New World Order . Краят на тази извънредно дълга пета фаза ще бъде комплициран на 26 юли 2024 година с Thunderbolts .

Шеста фаза

На Comic Con в Сан Диего Файги разгласи, че шеста фаза ще стартира от 8 ноември 2024 година с филм за Фантастичната четворка - Fantastic Four . Последните два оповестени кино лентата от събитието са и може би най-голямата изненада, тъй като ще са ориентирани към Отмъстителите.
 Moon Knight, Мей Каламауй, Лейла и какво знаем за новият супергерой на Marvel
Какво знаем за новия тайнствен супергерой на Marvel

Около Лейла има доста неясноти

Avengers: The Kang Dynasty ще е по кината от 2 май 2025 година Само няколко месеца по-късно ще забележим още един - Avengers: Secret Wars . Сега остава да разберем в какъв тъкмо състав ще бъдат те и ще има ли изненади.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР