През изминалите дни сред китайските граждани расте недоволството от разпространено

...
През изминалите дни сред китайските граждани расте недоволството от разпространено
Коментари Харесай

В Китай влачат бебета панди, хората са възмутени от кадрите

През миналите дни измежду китайските жители пораства недоволството от публикувано онлайн видео, на което се вижда по какъв начин чиновници на известна база за проучвания в Чънду, Китай, се държат принудително по отношение на две бебета панди от типа огромна панда.

На видеото, което се популяризира извънредно бързо в интернет, се вижда по какъв начин мъж влачи и хвърля бебетата в ограждението им.

"Шимпанзетата имат 99% сходна ДНК с човешката "... И ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ - В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Това провокира рецензията на китайците, които са извънредно разтревожени за неетичното отношение към двете невръстни животинки.

Голямата панда се смята за знак на Китай и е мощно предпазен тип от китайското държавно управление.

Във видеото горе вижте 10 забавни обстоятелството за огромната панда

Мъжът от видеото – Гуо Джинпенг, изяснява, че всичко е самоотбрана

в миг, в който пандите са станали нападателни. Пред китайската държавна организация Xinhua той споделя, че на видеото не се вижда по какъв начин е ухапан до момента в който храни пандите.

А знаете ли за какво пандите са черно-бели?

„ Мечето ме ухапа много мощно. Зъбите му пробиха кожата ми и ръката ми стартира да кърви. Когато се опита да ме ухапе още веднъж, го избутах инстинктивно “, споделя той.

This footage of 'panda cruelty' has caused outrage online. pic.twitter.com/nK4lqSPgGn
— Channel 4 News (@Channel4News) 28 юли 2017 година
СНИМКИ НА НАЙ-СТРАННИТЕ ЖИВОТНИ НА ЗЕМЯТА

Гуо счита, че обстановката е изопачена. „ Потребителите считат, че не обичаме пандите. Ние работим това и стоим с тях тъкмо тъй като ги обичаме. Трябва да разберете, че на видеото, на което се вижда по какъв начин блъскам пандата, това е естествена реакция “, споделя служителят пред локална медия.

Пандите наподобяват сладки, само че могат да бъдат много нападателни

Базата за проучвания в Чънду реагира по отношение на „ неуместния “ случай, като подрежда на чиновниците си да бъдат по-внимателни с пандите, даже и те да ги драскат и хапят, написа организация Xinhua.

Famous Chinese panda facility under fire over animal cruelty footage (VIDEO) https://t.co/ACy1mx7FQP pic.twitter.com/ZygmfSnTWS
— RT (@RT_com) 29 юли 2017 година
Панда атакува човек, счупи двете му ръце

„ Надяваме се, че хората ще проявят схващане към чиновниците, които се грижат за пандите. Въпреки че огромните панди наподобяват сладки, могат да бъдат много мощни и нападателни “, разяснява Уу Конджу, специалист по пандите, пред същата организация.

Въпреки разясненията по случая потребителите не престават да са ядосани

„ Не ми пука какво споделя, те са просто бебета “, написа потребителка. Друг консуматор вмята: „ Ако е бил толкоз обезпокоен за сигурността си, за какво не си постави ръкавици? “.

Видео на бебе панда, което прави първи стъпки

Според доста хора това е просто един опит да се покрие ужасяващ случай на принуждение над животни и то от предпазен тип.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР