През годините бяха създадени десетки игрални и документални филми за

...
През годините бяха създадени десетки игрални и документални филми за
Коментари Харесай

Коя ще е „новата“ принцеса Даяна в сериала „Короната“?

През годините бяха основани десетки игрални и документални филми за кралското семейство на. Много от тях отделиха особено внимание на любовната история на принц Чарлз и лейди Даяна. Някои разглеждаха детайлно събитията към злополуката, в която почина принцесата през 1997 година, в търсене доказателства, че гибелта е породена вследствие на убийство. В облика на Франсис Маунтбатън – Уиндзор влязоха Наоми Уотс, Натали Брокър, Женевиев О‘Райли, Серина Скот Томас, Лоранс Брук, Катрин Оксенберг, Каролин Блис, Джули Кокс, Кристен Стюарт и доста други холивудски звезди.

Днес към актрисите, превъплътили се в обичаната на народа, се причислява и Елизабет Дебицки. Актрисата, родена в  и израснала в Австралия, става известна с ролята си във „ Великият Гетсби “ (2013), за която е отличена с премия за най-хубава женска поддържаща роля от Австралийската академия за кино и телевизионни изкуства. По-късно Елизабет се появява във филми като „ Еверест “, „ Нощният управител “, „ Пазители на галактиката 2 “, „ Вдовици “ и други. В нейно лице сериалът на  – „ Короната “ – откри своята нова принцеса Даяна. „ Духът на принцеса Даяна, нейните думи и дейности живеят в сърцата на толкоз доста хора. За мен е същинска привилегия и чест да се причисля към екипа на забележителния сериал, който проследявам от първи епизод “, написа австралийката в своя профил в Twitter.

Последните два сезона, 5 и 6 на сериала, в които ще участва Елизабет Дебицки, показват събитията, случили се в кралския двор в периода сред 90-те години на предишния век и началото на новия. Финалните серии на хитовата  ще бъдат извънредно динамични и ще обзет любовната спекулация на принц Чарлз с Камила, загадъчните условия към гибелта на принцеса Даяна и краха на кралското семейство по време на спешната обстановка в двора. Те ще бъдат налични за потребителите на Netflix през идната година, а ние нямаме самообладание да видим Дебицки рамо до рамо с Имелда Стантън (кралица Елизабет), Лесли Манвил (принцеса Маргарет) и Джонатан Прайс (принц Филип).

Автор: Десислава Колева

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР