През есента ни се иска да носим женствени дрехи с

...
През есента ни се иска да носим женствени дрехи с
Коментари Харесай

Новата есенна колекция на Knapp

През есента ни се желае да носим женствени облекла с подчертана еднаквост. Да запазим елегантната си визия, само че и да ни е удобно. Есента с щипка въображение може да бъде изключително пъстра и да припомня на пъстро лято. Добрата вест е, че визията, която имаме за отминалия сезон, си остава тренд и за есенния. Защото това, което разчупва гледната ни точка и ни предизвика да мислим оттатък общоприетото, постоянно е на.

Knapp са на пазара от 2010 година и надминават с цялостна мощ упованията ни с всяка последваща сбирка! Тяхната работа се отличава с изчистените форми и внимание към всеки обособен детайл. Всяка нова сбирка е обединена от  съответна тематика, която можем да осезаем посредством духа на стила на облеклата и аксесоарите. Колекцията им есен-зима Plantation e най-зареждащото облекло за по-студените сезони. Богатството от цветове и положително въодушевление са нещото, което ни кара да се усмихнем необятно! 

Както знаем - всичко идва с подобаващата настройка, а от Knapp вършат по този начин, че да посрещаме деня с чувството, че ни чака нещо в действителност свежо. Сега е точният миг да си доставим здравословна доза пъстър взор към света. С настъпването на ноември и студът, който чука на вратата, напълно не е наложително да се скриваме в тъмни облекла и по този метод да ограничаваме необятната си душа.

От Knapp ни оказват помощ да си създадем това прелестно градско чувство, което да ни води, като в същото време заложим на обичаното си улеснение. Представяме ви няколко хрумвания на марката Knapp в галерията ни, които да ви вдъхновят да се откроите всред всички останали с великодушната поддръжка на цветовете.

Електичен - композиция от ватенка, копринена пола и маратонки. Нещо, което не всеки е задоволително самоуверен да съчетае, само че основава това чувство за градски изискан. 



Ако търсим жанр, с който не желаеме да се лишим от комфорта, може да заложим на този, въодушевен от прекараното време у дома и да съвместим за многообразие принтове, които си кореспондират прелестно.



И несъмнено - нашият любимец - роклята, която привнася нужната доза сантиментално въодушевление. А най-хубавото е, че от Knapp са помислили за практичността й - тя е с джобове и в същото време носи нежно, момическо чувство, в което сме влюбени. 



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР