През август София е малко по-тиха, малко по-спокойна, малко по-празна

...
През август София е малко по-тиха, малко по-спокойна, малко по-празна
Коментари Харесай

Време е за среща с приятели в парка. Не е ли страхотно?

През август София е малко по-тиха, малко по-спокойна, малко по-празна и за тези от нас, които се любуват на градското всекидневие, а не на морското безвремие, няма нищо по-хубаво от срещите с другари в парка. Особено когато работният ден е завършил, слънцето е към момента блестящо и можем да се приютим измежду зеленината на Борисовата градина.



А когато работим от у дома, както ние, използваме тези срещи, с цел да носим обичаните си облекла като ефирната пола солей, която не излиза от мода, кокетните ризи на точки, които носим и с поли, и с дънки. Но също и опитвам самоуверено с цветни принтове и настоящия пижамен тренд. Е, не пропущаме и аксесоарите, които да дадат приключен тип на тоалета ни, като не се разделяме с обичаните си кецове, сламените шапки и бижутата с изящни раковини.



За да ни е още по-лятно и свежо, сме заредили обичаните си мрежести чанти със, a новият усет с манго и лайм е страховит и съвършено добавя диалозите по момичешки. Защото както някой беше споделил – няма нищо по-добро от един другар, в случай че не е другар с шоколад в едната ръка и с цвете в другата. Вместо шоколад обаче ние държим в ръцете си Somersby. Не е ли ужасно?



С поддръжката на Somersby

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР