През 80-те години на миналия век Линда Лусарди беше полуразсъблечена

...
През 80-те години на миналия век Линда Лусарди беше полуразсъблечена
Коментари Харесай

60-годишна ексманекенка си направи гола фотосесия за юбилея и "екс" отпадна

През 80-те години на предишния век Линда Лусарди беше полуразсъблечена на кориците на списания за възрастни. Е, тогава тя към момента беше младо момиче, а в този момент към този момент е на 60 години. Въпреки това, това не е опрощение да се откажеш от обичаното си занятие - фотоси в откровени фотосесии.

И в действителност, за какво да си отхвърля удоволствието? Тя няма от какво да се срами. За нейните 60 години тялото й е в отлична форма и даже и в този момент тя има какво да покаже. Както преди 30 години.



" Аз съм на 60 години и с горделивост схващам този факт. Не се пробвам да укривам възрастта си. Имам чудесни външни данни, за които съм признателна на природата татко ми. Слагала съм си само ботокс в челото. Когато татко ми беше на 50, смятаха, че ми е гадже ", споделя Линда Лусарди.



Бащата на Линда е италианец. Той е умрял предходната година - на 87 годишна възраст. Смъртта на татко й я опустошила, само че не я сломила.

" За баща беше значимо с кого се срещам. И евентуално от него съм наследил това да не обръщам внимание на възрастта. Откакто той умря, в душата ми се е образувала дупка ", споделя Линда.


Линда Лусарди през 80-те години

След като загуби най-близкия до нея човек, тя беше подкрепена от нейния брачен партньор Самюъл Кейн. Той също е артист, само че е с 10 години по-млад от Линда. Разликата в възрастта не им пречи да имат към този момент 20 години благополучен брак като имат и две деца.


Линда Лусарди през 80-те години

Според Линда Лусарди, нейният брачен партньор й дава прилив от сила и с негова помощ тя наподобява толкоз млада. На собствен ред, Самюъл декларира, че се усеща до нея доста по-млад за годините си.


Линда Лусарди и нейното семейство

Линда признава, че чувството за младост е доста значимо и потребно за здравето. Нейната щерка Люси е на 21 години, а синът й Джек - 16. Рано или късно тя ще стане баба, само че това няма да й попречи да се снима в искрено облекло.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР