През 2023 г. китайското правителство е активизирало усилията си за

...
През 2023 г. китайското правителство е активизирало усилията си за
Коментари Харесай

Над 12 млн. нови работни места са открити в градските райони на Китай през миналата година

През 2023 година китайското държавно управление е активизирало напъните си за възстановяване на обстановката със заетостта, насочвайки повече от 300 милиарда юана (42,23 милиарда щатски долара) към управляващите на всички равнища за реализирането на стратегии за претовареност и поощряване на предприемачеството, се споделя в известие на Министерството на човешките запаси и общественото обезпечаване.

Общо 12,44 милиона нови работни места са открити в градските региони през 2023 година, а към 33,97 милиона души, които са били извадени от беднотия, са си обезпечили нови благоприятни условия за претовареност през последната година.

През 2023 година държавното управление е предоставило помощи на 5,14 милиона безработни лица и е подкрепило 1,72 милиона души, изправени пред провокации при намирането на работа.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед20035Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед29047Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед27614Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед75410Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед80893Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед373619Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251584Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед228533Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед112333Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94814Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР