През 2021 светът постепенно се завърна към обичайния си ритъм

...
През 2021 светът постепенно се завърна към обичайния си ритъм
Коментари Харесай

Шоубизнес 2021: Кино премиери, албуми и звездни разводи

През 2021 светът последователно се завърна към нормалния си темп на живот. Или най-малко, когато това беше допустимо.

Завърнаха се и звездите по аления килим, дълго чакани кино и музикални министър председатели станаха факт. Не липсваха и звездни сватби и шумни разводи. В края на година поглеждаме към шоубизнеса през 2021 година

Много кино и телевизионни министър председатели имаше през миналата година. Дългоочаквани заглавия като " Дюн " доближиха до огромния екран. Завърна се и " Матрицата ", въпреки да провокира спорни реакции. Но най-очакваният филм беше един - " Джеймс Бонд ". За финален път в ролята на " Агент 007 " влезе Даниел Крейг, който заслуженo получи и звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Очаквано или не, измежду многото положителни сериали тази година, сензацията пристигна от Южна Корея. Скуид Гейм за часове се трансформира в най-гледаният сериал по целия свят, а хиляди деца започнаха да имитират постоянно рисковите игри в продукцията.



Адел, Ед Шийран, Раг`н`Боун мен - единствено дребна част от артистите, които издадоха новите си албуми. Но годината беше на " АББА " - групата, която след 40-годишно безмълвие още веднъж се завърна на сцената.

Светът на шоубизнеса не беше подминат и от стрелите на Купидон. Гуен Стефани и Блейк Шелдън дадоха втори късмет на любовта и минаха под венчилото. " Да " си споделиха дъщерята на Фил Колинс - Лили и годеникът ѝ Чарли. Щастлива беше 2021 и за Бритни Спиърс, която първо завоюва борбата против татко си и към този момент разполага с имуществото си, а по-късно получи и предложение за брак.

Една от обичаните двойки от началото на новия век - Бен Афлек и Дженифър Лопез, се преоткриха, с което провокираха същински екстаз измежду феновете си.



Но не за всички годината беше изпълнена с романтика - Ким Кардашиян и Канйе Уест взеха решение да се разведат. Рапърът, който беше и кандидат-президент смени името си на " Йе ", а риалити-звездата приключи право и чака скоро да води значими правосъдни каузи.

Развод за милиони имаше и в фамилията на Бил и Мелинда Гейтс, които обаче дадоха обещание да не престават взаимно да работят за благотворителни дела.

Заживелите нов живот оттатък Океана принц Хари и Мегън се снабдиха с второ дете. Момиченцето кръстиха Лилибет Даяна - в чест на кралица Елизабет Втора и починалата майка на принца. Скандално изявление на двойката пред Опра провокира рецензии от страна на Бъкингамския замък, само че месеци по-късно братята Уилям и Хари заровиха томахавката, когато изгубиха своя дядо - принц Филип.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР