През 2021 година имаме нови задачи за промяна на здравния

...
През 2021 година имаме нови задачи за промяна на здравния
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: През Новата година най-важни са надеждата, промяната, сигурността и справедливостта

През 2021 година имаме нови задания за смяна на здравния модел, развиване на обществената система, за рестарт на производството и стопанската система, за политики с грижа за хората, в които никой няма да бъде оставен самичък.

„ Изпращаме една тежка година за всяко българско семейство и за всички ни като общество. Година, изпълнена с сериозни моменти на боязън и неустановеност в домовете ни, и неустойчивост в страната. Но 2020 година ни даде и доста образци на вдъхновяващи истории, мъжество и подвиг ", написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в страницата си във Facebook на финала на отиващата си година.
Освен тъжната констатация, поуките и мотивиращото държание на доста от сънародниците ни през миналите 12 месеца, които Нинова не подмина в предновогодишния си пост, водачът на българските социалисти се обърна с признателност към хората:
„ Благодаря на всички, които се бориха с това непознато за нашата страна и света предизвикателство. На всички, които бяха на първа линия, на всички, които всеки ден отиваха на работните си места, на тези, които бяха затворени у дома, татковци и майки, баби и дядовци, деца и младежи, на всички, които се бореха за оцеляване и търсеха избавление за околните си ".
Корнелия Нинова изрази вяра: „ Днес доста фамилии са разграничени за празниците. Дано това повече в никакъв случай не се повтаря ".
Председателят на Българска социалистическа партия сподели убеденост за идните дни, опирайки се на основополагащи полезности: „ Човекът, а и обществото ни, сме устроени по този начин, че постоянно да се стремим към по-добро. В този блян за нас най-важни са вярата, смяната, сигурността и справедливостта ".

Перспективата пред българите Корнелия Нинова очерта по този начин: „ През новата година имаме нови задания за смяна на здравния модел, развиване на обществената система, за рестарт на производството и стопанската система, за политики с грижа за хората, в които никой няма да бъде оставен самичък. Имаме потребност от цел и посока. Няма по-благородна и вдъхновяваща цел от добруването ни като народ. Тя е допустима. Знам, че ще се оправим ", безапелационна е тя.
Председателят на Българска социалистическа партия пожела на българските жители: „ Желая честита, мирна и здрава Нова година на всички българи вкъщи и по света ".

Ето цялостния текст на обръщението:

" Изпращаме една тежка година за всяко българско семейство и за всички ни като общество. Година, изпълнена с сериозни моменти на боязън и неустановеност в домовете ни, и неустойчивост в страната. Но 2020 година ни даде и доста образци на вдъхновяващи истории, мъжество и подвиг.
Благодаря на всички, които се бориха с това непознато за нашата страна и света предизвикателство. На всички, които бяха на първа линия, на всички, които всеки ден отиваха на работните си места, на тези, които бяха затворени у дома, татковци и майки, баби и дядовци, деца и младежи, на всички, които се бореха за оцеляване и търсеха избавление за околните си.
Днес доста фамилии са разграничени за празниците. Дано това повече в никакъв случай не се повтаря.
Човекът, а и обществото ни, сме устроени по този начин, че постоянно да се стремим към по-добро. В този блян за нас най-важни са вярата, смяната, сигурността и справедливостта.
През новата година имаме нови задания за смяна на здравния модел, развиване на обществената система, за рестарт на производството и стопанската система, за политики с грижа за хората, в които никой няма да бъде оставен самичък.
Имаме потребност от цел и посока. Няма по-благородна и вдъхновяваща цел от добруването ни като народ. Тя е допустима.
Знам, че ще се оправим.
Желая честита, мирна и здрава Нова година на всички българи вкъщи и по света. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР