През 2019 г. Русия ще въведе на въоръжение ново поколение

...
През 2019 г. Русия ще въведе на въоръжение ново поколение
Коментари Харесай

През 2019 г. Русия ще въведе на въоръжение новия ракетен комплекс С-350

През 2019 година Русия ще вкара на въоръжение ново потомство зенитен ракетен комплекс със междинен обхват С-350 " Витяз ", съобщи Ройтерс, като се базира на съветското министерство на защитата. Това е дълго планувана стъпка за подмяна на остарелите системи за противовъздушна защита С-300.

 © Българска телеграфна агенция
Министерството разгласи също, че през 2018 година военните са разположили комплекси " Панцир-С " и С-400 на полуостров Крим, който Русия анексира от Украйна през 2014 година, а също в региона на Арктика, в съветския анклав Калининград на Балтийско море и в Хабаровския край в най-източната част на страната.

В сряда съветският президент Владимир Путин разгласи, че през 2019 година съветските въоръжени сили ще разположат първия си полк, въоръжен с хиперзвукова ракетна система, което значи, че страната му към този момент има нов вид стратегическо оръжие.

В рамките на идващите пет години Русия има желание да сведе бюджета си за защита до по-малко от 3% от брутния си вътрешен артикул, напомня Ройтерс.
 Путин се похвали с ново оръжие - хиперзвуковата ракета Путин се похвали с ново оръжие - хиперзвуковата ракета "Авангард "
Руският президент Владимир Путин разгласи, че страната му първа в света се е сдобила с хиперзвукова междуконтинентална ракета, способна да носи нуклеарни бо...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР