През 2014 г. НАСА публикува изследване за извънземна намеса в

...
През 2014 г. НАСА публикува изследване за извънземна намеса в
Коментари Харесай

Учени твърдят, че в Сибир са открили извънземна технология

През 2014 година НАСА разгласява проучване за извънземна интервенция в човешката история. То преглежда и опцията някои от скалните рисунки на Земята да са с извънземен генезис.През 2009 година, в Сибир, учени откриват незнаен минерал, който пада на Земята преди 4,5 милиарда години, т.е. когато Слънчевата система преди малко се образува.Това необичайно парче материал е открито в кутия, получена от Италианския природонаучен музей във Флоренция.Според интернационален екип от откриватели, управителен от учени от Принстънския университет, то е пристигнало на Земята дружно с астероида Хатир, паднал в Корякската планина в Източен Сибир. Когато учените проучват минерала, ги заинтригува не възрастта му, а атомната му конструкция.Структурата на този минерал в никакъв случай до момента не е била открита в природата, макар, че е изкуствено основана в лабораторията. Те се назовават ​​ ”квазикристали “, тъй като наподобяват като кристал извън, само че са видимо разнообразни от него от вътрешната страна.
Изследователите изследват дребен откъс от минерала. Атомите на материята са подредени в огромно многообразие от конфигурации, които въз основа на човешкото схващане за науката и химическия състав, просто не са вероятни в природата.

 cover r4x3w1000 585145ec54609 srep38117f11 - Учени настояват, че в Сибир са разкрили извънземна технология
Квазикристалите имат своя трагична история. Дан Шехтман „ отглежда “ първия квазикристал през 1982 година и откритието е толкоз спорно, че е помолен да напусне изследователската лаборатория. Но, доказателствата са големи: това е нов тип материал. За откритието си Шехтман получава Нобелова премия за химия за 2011 г.Концепцията за квазикристалите е въведена за първи път през 1984 година от Щайнхард и Дов Левин, в Университета на Пенсилвания. Когато екипът открива, че астероидът съдържа този тайнствен, античен и комплицирано конструиран материал, те декларират, че „ той в действителност може да се образува естествено “.

 2 1 - Учени настояват, че в Сибир са разкрили извънземна технология
Физикът Пол Щайнхард, професор по естествени науки в Принстънския университет споделя:„ Това изобретение дава значимо доказателство, че квазикристалите могат да се образуват в природата при астрофизични условия и допуска, че тази фаза на материята може да остане постоянна в продължение на милиарди години. “Четете още: Ави Льоб: „ НЛО са сонди, изпратени на Земята от антични извънземни. “Технически учените разказват квазикристалите като „ квазипериодични, ръчно сложени, които не се намират в периодическата таблица “. Въпреки, че демонстрират модел, който непрестанно запълва цялата налична маса им липсва това, което учените и математиците назовават ​​„ транслационна симетричност “.По-рано уфолози и учени допускат, че точно в такива форми ще бъдат открити доказателства за извънземен живот. Посочвайки, че квазикристалите като нова форма на материя, в действителност би трябвало да се преглеждат като „ артефакти на изкуствено основана извънземна технология “.Никой обаче не е съумял да изясни по какъв начин тези квазикристали могат да се образуват вследствие на естествени процеси и надали някой ще го направи … Тяхната „ неразрешена симетричност “ прави невероятно естественото им образуване.Наскоро, други квазикристали, с изключение на тези, открити в астероида в Корякската планина, са синтезирани от учени в лаборатория.Тъй като са доста твърди, с ниски характерности на търкане и с ниска топлопроводимост, квазикристалите са доста потребен артикул, употребен в необятен набор от високоскоростни технологии като покрития за самолети и стелт изтребители.

 Формата на Пентаграма ще разгледаме в друга наша публикация …
Формата на Пентаграма ще разгледаме в друга наша публикация …През 2017 година екип от Тръст за геоложки и планетарни науки на Калифорнийския софтуерен институт открива 35 нови минерала в астероида Хатир. Директорът на обекта Чи Ма споделя, че „ нормално не виждаме подобен богат на алуминий метал в галактическите скали, тъй като алуминият би реагирал, с цел да образува алуминиев оксид “.Той декларира, че „ астероидът Хатир е единственият астероид, открит в миналото, който съдържа железен алуминий “. Фрагмент от астероид, съдържащ трио от нови минерали, в този момент е във фондовете на Националния природонаучен музей на Института Смитсониън, който има азбучник с повече от 600 000 екземпляра.Ако този тайнствен материал не е основан от природата, както някои настояват, от кое място идва и по какъв начин се озовава в античен астероид?Професорът от Харвард Ави Льоб допуска, че „ една по-малко проучена опция е нашата Вселена да е основана в лаборатория на напреднала софтуерно цивилизация. Тъй като нашата Вселена има плоска геометрия с „ нулева чиста сила “, една напреднала цивилизация може да създаде технология, която основава „ бебешка “ Вселена от нищото, употребявайки квантово тунелиране “.Възможно ли е извънземният материал открит в астероида Хатир да е изкуствено основан преди милиони или милиарди години от антична цивилизация от различен свят? Дали е част от доста по-сложна софтуерна конструкция?Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР