През 2003-та, 2004-та година в Софийското рап поприще се влива

...
През 2003-та, 2004-та година в Софийското рап поприще се влива
Коментари Харесай

LMC x F-act и техният нов албум „Жът жът“

През 2003-та, 2004-та година в Софийското рап занятие се влива свежа кръв. Студията, фриистайлите и албумите на артистите от ThaCrew поемат по свои пътеки със своя саморасъл жанр и по един подпочвен метод оказват въздействие на сцената. Шестнайсет години откакто основават албума „ Рап ”, LMC и F-act се събират за нов пробен план. Lessno е актьор, който през годините е творил в разнородни стилове – idm, breakcore, trap и drill. Той е индивида, който стои зад инструменталите. LMC, F-act и Lessno работят дружно по аранжиментите и композициите, а звука е дело на Nowallz (Апостол Найденов) от XPRSN studio. Визията е дело на 140 ideas (Иво Илиев и Венцислав Йосифов).


Гости в плана „ Жът Жът ” са AMIRA, Wosh Министерски съвет, ТАХОМА, Dj DELightfull, vWhy, Loading in Progress и Пешо Китарата.

„ Жът Жът ” е звуков сигнал, който може да звучи като израз на обособени настроения. Жъткането носи характерен размах, един тип философия и метод към обстановките. Това е албум за многото положения на природата ни.

Албумът излиза на 17 февруари във всички стрийминг платформи и ще бъде отпразнуван с промо концерт с участниците в клуб КУПЕ, София, където за пръв път ще може да се закупи на физически притежател.

Снимки: ФС на F-act
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР