През 1988 г. продуцентката Доун Стийл гледа възхитителния немски филм,

...
През 1988 г. продуцентката Доун Стийл гледа възхитителния немски филм,
Коментари Харесай

Каква полза от крилете, ако не усещаш вятъра върху лицето си

През 1988 година продуцентката Доун Стийл гледа възхитителния немски филм, получил високата оценка и на критици, и на аудитория – „ Криле на желанието “ на Вим Вендерс. Стийл купува правата за неговото адаптиране. Пленява я концепцията за ангел, който е изправен пред опцията да стане смъртен в името на любовта и да живее в човешки облик с обичаната си. „ Град на ангели “ се трансформира в един от златните, непреходни, мощно въздействащи филми за любовта. И освен, а и за света оттатък нашия. Сет, персонажът на Кейдж, е един от многото ангели, които бдят над хората, защитавайки ги без те да усещат или осъзнават това. Мисията на Сет е да се яви на тези, които са покрай гибелта и откакто земният им път свърши – да ги заведе в отвъдното. Но той се влюбва в лекарка, която се бори за живота на собствен пациент и пожелава да остави ангелския свът и да се трансформира в човек. Цената за това превъплащение е трагично висока.
Премиерата му е на 10 април 1998 година в Съединени американски щати. В основните функции са Никълъс Кейдж и Мег Райън. Режисьор е – Брад Силбърлинг. Когато Райън на един мирис се среща с плана, разгорещено признава: „ С ръка на сърцето си признавам, че това е единственият прочетен от мен сюжет, който счетох, че съм длъжна да направя “.Не разбирам Бог, който би ни разрешил да се срещнем, в случай че няма метод да бъдем дружно.Каква изгода от крилете, в случай че не усещаш вятъра върху лицето си.Някои неща са правилни, без значение дали вярвате в тях или не.Мечтите, те са това, което ни отличава от това да сме просто мозък и тяло.Това, което не знаете за дамите, е доста.Когато ме попитат кое ми хареса най-вече... ще им кажа...ти си.Бих предпочел един лъх на косата й, една целувка на устата й, едно допиране на ръката й, в сравнение с цяла безкрайност без това.Ами в случай че ангели се разхождат измежду нас и един от тях се влюби в нас?* * *- Защо хората плачат? Какво се случва физически?- Добре. Слъзните канали работят обикновено, с цел да смазват и защищават окото. Когато имаш страст, те прегряват и провокират сълзи.- Защо? Защо прегряват?- Не знам. Може би... Може би страстта става толкоз интензивна...тялото ти просто не може да я побере. Твоят разум и възприятията ти стават прекомерно мощни. Тялото ти плаче.
* * *- Той даде на тези най-великия подарък във Вселената. Мислиш ли, че го е дал и на нас? “- Какъв подарък?- Свободна воля, братко. Свободна воля.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР