През 1986 г. излиза един от най-емблематичните филми на миналия

...
През 1986 г. излиза един от най-емблематичните филми на миналия
Коментари Харесай

36 години по-късно: как се промениха актьорите от „Топ Гън“

През 1986 година излиза един от най-емблематичните филми на предишния век – „ Топ Гън “.

Лентата споделя историята на непокорния, само че харизматичен боен водач Пийт „ Маверик “ Мичъл. Благодарение на неповторимите въздушни акробатики и невероятния актьорски състав, лентата се трансформира в класика безусловно за една нощ. И изстрелва Том Круз към върха в Холивуд.

Ето за какво и новината, че емблематичният филм ще има продължение развълнува киноманите по света. „ Топ Гън: Маверик “ трябваше да излезе още през 2019 година, само че беше отсрочен за 2020 година, поради специфичните резултати, а по-късно пандемията разруши проектите на екипа за неопределен срок.

През май 2022 година чакането завърши и на огромен екран най-сетне излезе „ Топ Гън: Маверик “ , а публиката и рецензията го посрещна с екстаз.

На фестивала в Кан тази година Том Круз даже беше отличен от режисьора Тиери Фремо, който призна в речта си приноса на артиста за интернационалната поп просвета и сподели фрагменти от неговата филмография. След това той изненада Круз със „ Златна палма “ – най-голямата премия на фестивала.



Трудно ни е да повярваме, че от премиерата на истинския филм са минали цели 36 години. А по какъв начин се трансформираха актьорите от „ Топ Гън “ – вижте в галерията ни:
 Как наподобяват актьорите от „ Топ Гън “ 36 години след премиерата на кино лентата  Как наподобяват актьорите от „ Топ Гън “ 36 години след премиерата на кино лентата  Как наподобяват актьорите от „ Топ Гън “ 36 години след премиерата на кино лентата  Как наподобяват актьорите от „ Топ Гън “ 36 години след премиерата на кино лентата


Припомнете си срещата на Кейт Мидълтън и принц Уилям с актьорите на кино лентата:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “  Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “  Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “  Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „ Топ Гън: Маверик “
Припомнете си тук и премиерата на кино лентата във фестивала в Кан:
 Звездите от „ Топ Гън: Маверик “ на премиерата на кино лентата в Кан  Звездите от „ Топ Гън: Маверик “ на премиерата на кино лентата в Кан  Звездите от „ Топ Гън: Маверик “ на премиерата на кино лентата в Кан  Звездите от „ Топ Гън: Маверик “ на премиерата на кино лентата в Кан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР