През 1985 г., по време на първата им среща в

...
През 1985 г., по време на първата им среща в
Коментари Харесай

Рейгън е искал от Горбачов военен съюз в случай на извънземна инвазия

През 1985 година, по време на първата им среща в Женева, американският президент Роналд Рейгън изненадва руския водач Михаил Горбачов.По време на частния банкет американският водач непосредствено пита руския си сътрудник:„ Ако Съединените щати бъдат нападнати от извънземни, можем ли да разчитаме на вашата военна помощ? “Повечето специалисти и до през днешния ден считат, че това не е било нищо повече от риторичен въпрос. Опит да се откри допирна точка с Москва за разговор. Но има и такива, които мислят, че американският президент, разпален по тематиката за НЛО, съществено се е страхувал от сходен сюжет.До 1985 година, когато се организира срещата в Женева, връзките сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединените щати са описвани като „ едни от най-враждебните за целия интервал на Студената война “.
Първата среща сред американския президент и руския общоприет секретар се случва в Женева през ноември 1985 г, по време на която страните не се спогаждат за нищо. Рейгън счита Горбачов за „ неотстъпчив комунист “, а Горбачов назовава американския водач „ назадничав динозавър “.Няколко години по-късно оказва се, че на тази намира се разискват освен въпросите за понижаване на нуклеарните арсенали, само че и основаването на боен съюз при положение на хипотетична инвазия на извънземна цивилизация.Звучи необикновено, само че след това този факт е доказан както от Горбачов, по този начин и от Рейгън.Разговорът се организира уединено, надалеч от членовете на държавните делегации. Допуснати са единствено преводачите на водачите. Рейгън пита Горбачов дали Съюз на съветските социалистически републики ще даде военна помощ на Съединените щати при положение на извънземна инвазия. Съветският водач е сюрпризиран, само че без съмнение дава отговор, че в сходен случай безспорно Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати ще бъдат на една страна.

 942275069247.8972 210x - Рейгън е желал от Горбачов боен съюз при положение на извънземна инвазия (видео)
Повечето специалисти и откриватели считат, че неочаквания въпрос на Рейгън за извънземните не е нищо повече от декламаторски. Рейгън е уверен и несклоняем антикомунист, до момента в който Горбачов е считан за също толкоз уверен марксист-болшевик. Имат потребност от някаква уговорка за абсолютно единодушие. Определена платформа, на която позициите им да са идентични на 100 % без значение от идеологията.Експертите настояват, че първо Рейгън се майтапи и смъква общото напрежение. Второ, изследва съперника. Трето, убеждава се, че американо-съветската борба към момента има някакви граници, оттатък които няма да премине.В случай на хипотетична опасност за човечеството, Съюз на съветските социалистически републики е подготвен да остави настрани разликите и да работи като съдружник. Въпреки, че тази опасност е теоретична, за Рейгън излиза наяве, че новото руско управление се управлява повече от прагматични съображения, в сравнение с от чисто идеологически канони.Има обаче и друга позиция за разговора сред двамата водачи. Някои откриватели считат, че Рейгън се опасява съществено от извънземно настъпление и молбата му не е красноречие, а действително предложение за боен съюз, който да отбрани Земята от хипотетична опасност.От всички американски президенти Рейгън е може би най-обсебения от НЛО. Извънземните постоянно се загатват от президента в обществени речи. Има най-малко 10 известни изказвания на Рейгън по този въпрос, в това число и в диалози с политически водачи.Четете още: Сенатор Ричард Б. Ръсел вижда персонално два НЛО в небето над СССРНай-известната тирада от този тип е речта на американския президент на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации през 1987 година, две години след същата среща с Горбачов.
Тогава Рейгън декларира, че нашествието на извънземните ще се трансформира в сплотяващ фактор, с помощта на който всички земни разлики, спорове и разногласия ще изчезнат и хората ще станат същински единни пред тази опасност. Дори се чуди дали е почнал първият стадий от това към момента невидимо настъпление и извънземните към този момент не са измежду земляните.Повечето политически водачи одобряват речта на Рейгън като реторика, само че обстоятелствата демонстрират, че президентът в действителност е обръщал огромно внимание на тематиката за НЛО. Това се потвърждава от доста хора от обкръжението на президента, които загатват в записките си по какъв начин той провежда групови прожекции на фантастични филми за извънземни на своите подчинени.Журналистът Дейвид Кларк, в книгата си „ Извън сенките: НЛО, установяването и формалното прикриване “, твърди, че Колин Пауъл, бъдещият министър на защитата на Съединени американски щати, а по това време консултант на Рейгън, постоянно изтрива от изявленията препратки към „ хуманоиди, извънземни и летящи чинии “. Въпреки това няколко пъти Рейгън ги загатва.Освен това, в средите на американските уфолози е доста известна историята, че Рейгън е единственият президент, който непосредствено следи неидентифициран летящ обект.Твърди се, че това се е случило през 1974 година, когато той към момента е губернатор на Калифорния. Тогава Рейгън вижда светеща топка, която съпровожда самолета му. Тази история е известна от думите на водача, за който се твърди, че е управлявал самолета. Самият Рейгън в никакъв случай не го удостоверява обществено.Някои последователи на теориите на конспирациите са сигурни, че известната Стратегическа отбранителна самодейност, известна още като Програмата „ Междузвездни войни “, която е частична галактическа система за противоракетна защита, въобще не е замислена против Съюз на съветските социалистически републики, а единствено при положение на хипотетична офанзива от Космоса.

 2 - Рейгън е желал от Горбачов боен съюз при положение на извънземна инвазия (видео)
Най-екстравагантната версия за постъпката на Рейгън разказана нагоре е, че той се опасява, че Съюз на съветските социалистически републики може по някакъв метод да откри контакт с извънземни цивилизации и да употребява техните технологии, с цел да завоюва Студената война.От 60-те години на предишния век една доктрина на конспирацията става известна в средите на радикалната десница на американските консерватори, съгласно която руските водачи са получили своите съвременни технологии от извънземни хуманоиди.В поддръжка на този факт те се базират на историята, за която се твърди, че принадлежи на сенатор Ричард Ръсел, който посещава няколко града в Съюз на съветските социалистически републики през 50-те години на предишния век. Ръсел със личните си очи следи незнаен летящ обект в Съветския Кавказ, излитащ от място, обслужвано от хора и стига до заключението, че комунистите несъмнено си сътрудничат с извънземни сили и оповестява за това на американското разузнаване. Но, няма доказателства за тази история, а Ръсел в никакъв случай не е приказвал обществено по тази тематика.Въпреки несигурността на причините и очевидната скандалност, теорията за „ извънземния комунистически скрит план “ се разисква в кръговете на най-дясната част на американските консерватори по време на Студената война.Много политически представители на тези кръгове намерено пазят действителността на НЛО. Най-известният десен реакционер от ерата на Студената война – сенатор Бари Голдуотър, е корав последовател на съществуването на извънземен живот. Той неведнъж обществено удостоверява това и даже упреква държавното управление на Съединени американски щати, че крие обстоятелствата за НЛО.През 1964 година Голдуотър е претендент за президент на Съединени американски щати. Един от най-забележителните му поддръжници, който взе участие интензивно в президентската му акция, е амбициозният политик Роналд Рейгън. Така че е допустимо Голдуотър, същинска икона за консерваторите по това време, да е повлиял на възгледите на бъдещия президент.Но, по този начин или другояче е мъчно да се каже от какви претекстове се е управлявал Рейгън, когато е питал Горбачов за извънземните.Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР