През 1962 г. двама учени разработиха любовна формула, която събра

...
През 1962 г. двама учени разработиха любовна формула, която събра
Коментари Харесай

Ето как да си намерите партньор в 4 лесни стъпки

През 1962 година двама учени създадоха любовна формула, която събра доста сполучливи двойки. Формулата бе попълнена от трети академик, спечелил Нобелова премия през 2012 година
Стъпка №1 – Дефинирайте какви качества търсите в колегата
Разделете лист хартия на две елементи. В първата част запишете 5 черти, които вашият евентуален сътрудник би трябвало да има, а във втората, запишете 5 черти, които не можете да понесете.
Стъпка №2 – Изберете този, който дава отговор на вашите потребности на 99%
От всички хора, които познавате, изберете индивида, който най-добре дава отговор на описанието във вашия лист. Може би щастието ви се усмихва и незабавно ще намерите любовта на живота си. Важно е да се подчертае, че би трябвало да отговаряте и на упованията на другия човек, с цел да се случи „ щракването “.
Стъпка №3 – какво да извършите, в случай че ви отхвърлят?
Ако определеният от вас човек ви отхвърли, продължете да търсите идващия човек от вашия лист. Не забравяйте да работите върху себе си, с цел да подобрите привлекателността си в очите на евентуалния сътрудник.
Стъпка №4 – Не се съгласявайте с по-малко от това, което заслужавате и не се връщайте към предишното
Избирайте единствено евентуални сътрудници, които надвишават 75 % от позитивните черти във вашия лист. Тогава има огромна възможност когато премине първичната пристрастеност във връзката, любовта, която изпитвате един към различен, да остане. Не се поддавайте на изкушения и напън на хората към вас.
Ако преди малко сте завършили връзка, започнете с първата стъпка. Наместете се в кожата си и разширете кръга от познати, предава БГНЕС.
Тайната на тази формула е фактът, че тя включва и двете страни във връзката. Мъжът и дамата основават връзка единствено в случай че и двамата се заинтригувани задоволително един от различен и в случай че задоволяват потребностите си един различен.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР