През 1902 година в английския град Ковънтри се раждат първите

...
През 1902 година в английския град Ковънтри се раждат първите
Коментари Харесай

Легендарните британски мотоциклети Triumph дойдоха в новия си дом в София

През 1902 година в британския град Ковънтри се раждат първите мотоциклети Triumph. Съдбата им бе предначертала да се трансфорат в икона, караща сърцата на мотоциклетистите да туптят учестено. Рекордите за скорост и триумфите на пистата, както и имена като Стив Маккуин и Марлон Брандо трансформират мотори като Thunderbird, Bonneville, Tiger и Trident в митове.
 Легендарните английски мотоциклети Triumph пристигнаха в новия си дом в София @@@
Днес, след повече от век, техните наследници имат своя нов дом в София. Шоурумът на Triumph се намира на бул. Ботевградско шосе 348 и е място, което всеки същински почитател би трябвало да посети, с цел да усети митичната атмосфера, която новите модели придвижват с гените на марката от предишното.

Той бе открит публично преди единствено няколко дни и в него към този момент могат да се видят красивите модели на марката като Street Twin, Tiger XCX, Thruxton R, Bonneville T100 и Bonneville Bobber, истински аксесоари за тях, екипировка и облекла. Представителството дава отговор на всички условия, заложени от Triumph - от цветовето за интереиора, през лампите, до плочките.

Triumph е най-големият английски производител на мотоциклети. В Европа Triumph се продават в над 20 страни и най-сетне могат да бъдат открити и у нас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР