През 1555 година Мишел дьо Нострадамус публикувал своите Центурии“ –

...
През 1555 година Мишел дьо Нострадамус публикувал своите Центурии“ –
Коментари Харесай

5 пророчества на Нострадамус за 2020 година

През 1555 година Мишел дьо Нострадамус разгласил своите „ Центурии “ – книга, която след това е наречена „ Пророчествата на Нострадамус “, в която той предсказал бъдещето.

Той планувал с акуратност доста събития от XX век: аргументите за експлоадирането на Първата международна война, експлоадирането на Втората международна война, възхода на Хитлер на власт в Германия, убийството на Джон Ф. Кенеди и даже краха на кулите-близнаци на 11 септември 2001 година

Според специалисти прогнозите на Нострадамус обгръщат интервала до 3979г. Френският експерт по астролози и пророчества Амбър Мишо дешифрира прогнозите на Нострадамус за 2020 година – и открива нещо доста интересно…

Ето 5 от най-интересните предсказания на Нострадамус за 2020 година:

1. Краят на великата война 

В пророчеството се споделя, че огромна източна мощ ще надделее над огромна западна. Въпреки че въпросът към момента не е стигнал до военна борба, Съединени американски щати и Китай към този момент няколко години водят огромна комерсиална война, която ескалира през последната година поради опитите на президента Доналд Тръмп непременно да отслаби китайския производител на смарт телефони Huawei.

Всичко демонстрира, че следващата година тази война ще завърши и на международната сцена ще се появи нова суперсила – Китай.

2. В Англия ще има нов крал

Английската кралица Елизабет II евече  на 93 години. След коронацията й във Англия се смениха 13 премиера, а в Съединени американски щати – 13 президента.

Въпреки че самата кралица неведнъж е казвала, че е подготвена да трансферира трона на наследниците, пророчеството на Нострадамус споделя, че „ мостът в Лондон ще падне ”: явно короната ще премине на Чарлз.

3. Край на ръководството на Ким Чен Ун

Хората от Северна Корея живеят в изолираност и информативен вакуум: вести от чужбина на практика не влизат в тази страна. Според Нострадамус идната година ще бъде решаваща за севернокорейците: те ще въстанат и ще отстранен доживотния си държател, който е единствено на 35 години.

Очевидно това въстание ще бъде подкрепено от Русия. В резултат на това Северна Корея ще се промени до неразбираемост.

4. Невиждани горски пожари

През тази година в Калифорния и Амазонка имаше опустошителни пожари. Но съгласно пророчеството на френския предсказател, това е единствено парченце от това, което Европа чака през новата година: пламъците ще обхванат Португалия, Испания, Холандия, Франция и Германия.

Освен това пророкът предвижда краха на Съединени американски щати заради неконтролирани пожари в Калифорния и Ню Мексико.

5. Катастрофални трусове

Калифорнийците живеят от доста години в очакване на огромен прелом. Тази година се приказва доста за идното супер земетресение след два разтърсвания в Калифорния при започване на юни.

Според Нострадамус това би трябвало да се случи през 2020 година, когато Меркурий ще бъде назадничав в Рак (от 18 юни до 12 юли). В Калифорния ще се случи земетресение с такава степен, че щатът просто ще премине под вода.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР