Превозвачи от Кюстендил замислят протести заради психозата и произволното според

...
Превозвачи от Кюстендил замислят протести заради психозата и произволното според
Коментари Харесай

Превозвачи от Кюстендил замислят протести заради цените на горивата

Превозвачи от Кюстендил замислят митинги поради психозата и случайното съгласно тях качване на цените на горивата, сподели Иван Иванов, притежател на транспортна компания в града, която транспортира и възпитаници до учебните заведения или по различен мотив по контракт с Министерството на образованието.

Драстично увеличаващите се цени на горивата ще накарат някои от превозвачите да се откажат, споделя Иван Иванов, който прави транспортни услуги в града повече от 20 години:

„ Не можем да караме рейсовете, тъй като сме на закрепена цена от Министерството на образованието – би трябвало или да провиснал пари, или да компенсират на бензиностанциите по някакъв метод “.

Дълги опашки от по 50-60 и повече коли се образуваха нощес по бензиностанциите в Кюстендил, стотици зареждаха колите си поради коментираното фрапантно повишаване на горивата от тази нощ.

На колонките на „ Петрол “ дизелът струваше 2,81 лева за литър, бензин А-95 - 2,79 лева Според мненията ще скочат на над 3 лв. за литър.

Някои от чакащите по бензиностанциите заредиха и на втори контейнер на колата си, който инсталиран на пода, когато през югоембаргото хиляди кюстендилци караха незаконно бензин през граница за Югославия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР