Прецакана след шоуто Ергенът се оказа финалистката от последния сезон

...
Прецакана след шоуто Ергенът се оказа финалистката от последния сезон
Коментари Харесай

Прецакаха Маги от Ергенът

Прецакана след шоуто " Ергенът " се оказа финалистката от последния сезон Маги! Въпреки че стигна до края на риалитито, хубавицата не може да си откри гадже.

Никой не топли леглото до русокосата хала след края на паметното риалити, разкри самата тя. Множество спекулации и медийни изявления сочеха, че считаната за любимец за продобиване на сърцето на последния ерген е щастливо обвързана и се радва на новата си обич, само че това бе разрушено на пух и прахуляк от самата Магдалена Томова.

Иначе русокоската съобщи, че тотално е изтрила Алек от съзнанието си. За нея финалът на шоуто е бил повече въпрос на накърнено его, в сравнение с изгубена обич. Маги е даже признателна на Алек за това, че постъпи по този метод, като остави участничките с видеообръщение и сподели какъв човек е.

" Аз него мъж не мога да го нарека, напълно други са ми визиите за мъж. И с времето, когато преодолях гордостта си и обидата, си дадох сметка, че този човек ни е направил услуга на мен и на Надежда ", безапелационна е Томова.

Магдалена даже разкрива, че сантименталните й мигове с Алек надалеч не са били толкоз неустоими, тъй като Младенов не се целувал добре.

" Дори в това не го биваше. И в случай че сте забелязали, през множеството време, от средата на предаването та чак до финала, постоянно се целувахме със затворени уста. То се е хванало и от камерите, нямаше буйни целувки с език и прочие. Запитайте се за какво?! Ами то е ясно - химията или я има, или не, не може да се имитира ", призна Маги, написа Хотарена.

Носителката на короната за хубост Мис Варна 2006 е безапелационна, че е била дала прошка не изключително мъжкото държание на Александър Младенов и намесата на майка му Ксения, само че след интервютата, които той дава след края на формата и сподели, че на никой не е дал подправени очаквания, към този момент не може да му елементарни.

Малко след шокиращия край на шоуто гръмна новината, че Маги е намерила любовта на живота си, който я утеши с мерцедес за близо 1 милион лв..

Във видео, оповестено в обществените мрежи, се вижда по какъв начин изоставената дружно с Надежда финалистка от " Ергенът " е сюрпризирана от обичания мъж с величествен подарък по изключително сантиментален метод.

Кадрите демонстрират скъпарски черен джип с панделка и балони във формата на сърце. Върху кожения салон има и хубав букет с рози, декорирани с буквата " М ".

" Момичета, не се отхвърляйте! Любовта си коства чакането ", написа Магдалена под видеото в инстаграм, намеквайки, че най-накрая е разкрила принца на бял кон. Близки до изоставената мома издавали, че от известно време излиза с много състоятелен господин, доста по-възрастен от нея.

Накрая се оказва, че клипът е рекламен за известна автокъща, а джипът си остава за пласиране в нея, а не за Маги. Тайнствен ухажор липсва, а Томова е сама и към момента търси своя сателит в живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР