Престижното международно финансово издание Global Finance отличи ОББ като най-добра

...
Престижното международно финансово издание Global Finance отличи ОББ като най-добра
Коментари Харесай

Global Finance: ОББ е най-добра банка за търговско финансиране в България

Престижното интернационално финансово издание Global Finance отличи ОББ като най-хубава банка в комерсиалното финансиране в България. Наградата е пета поредна за ОББ. Годишните награди World’s Best Trade Finance Providers 2022 на Global Finance отличават най-хубавите банки в региона на комерсиалното финансиране от 102 страни в целия свят. Освен най-хубава банка в комерсиалното финансиране в България, дъщерните банки на КВС Груп получиха наградата и за съответните страни в Чехия, Словакия и Унгария.

Наградата от страна на ОББ по време на специфична гала, която се организира в Лондон в края на януари, получи Лъчезар Бозаджиев, началник звено „ Търговско финансиране “. Отличието му бе връчено персонално от изпълнителния шеф на сп. Global Finance Ричард Сколц.

Класацията на Global Finance се сформира от авторитетния редакторски ръб на изданието. Сред критериите за избор на спечелилите са размер на преводите, обсег на световното покритие, рентабилност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, нововъведения и други Вземат се поради и субективните критерии като мнението на анализатори, рейтингови организации, корпоративни мениджъри, софтуерни специалисти, клиенти и контрагенти от промишлеността.

Списание Global Finance е учредено през 1987 година със седалище в Ню Йорк и има над 50 000 клиента и читатели в 191 страни. Аудиторията на Global Finance включва висши корпоративни и финансови чиновници, виновни за взимане на капиталови и стратегически решения в мултинационални сдружения и финансови институции. В продължение на 34 години списанието избира водачите измежду банките и други снабдители на финансови услуги.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР