Престижното издание Euromoney съобщи, че за втора поредна година Банка

...
Престижното издание Euromoney съобщи, че за втора поредна година Банка
Коментари Харесай

Euromoney определи Банка ДСК за Лидер на пазара на корпоративно банкиране в България за 2023 г.

Престижното издание Euromoney заяви, че за втора поредна година Банка ДСК е определена за „ Лидер на пазара на корпоративно банкиране в България 2023 година “ (Bulgaria’s Corporate Banking Market Leader 2023).

Наградите на списанието отличават банки от района на Централна и Източна Европа, които имат значими резултати в обслужването на корпоративни клиенти. Представянето на Банка ДСК през миналата година я подреждат на челното място в България и измежду най-хубавите корпоративни банки в района.

„ Получаваме това самопризнание за втора поредна година, което е голямо достижение за екип „ Корпоративно банкиране “ и всички сътрудници от банката. Въпреки предизвикателната бизнес среда, Банка ДСК реализира резистентен растеж на резултатите в корпоративния сегмент. Продължаваме да бъдем кредитиращ сътрудник на доста компании, като се фокусираме върху това да им предоставим най-хубавото обслужване и съвременни артикули “, разяснява във връзка признанието Боян Стефов, изпълнителен шеф и началник на направление „ Корпоративно банкиране “ в банката.

Приоритетни за Банка ДСК са компании от всички браншове на стопанската система. Банката е измежду водачите с 20% финансиране на нововъведените през 2023 година слънчеви мощности. Тя е и значим сътрудник в районните синдикирани финансирания на Група ОТП, от която е част.

Всеки трети фермер в страната е клиент на банката съгласно най-актуалните данни в отчета на Държавен фонд земеделие. С марката си „ ДСК Агро “ банката има специфичен фокус и е водещ снабдител на финансови услуги в бранша на селското стопанство.

„ Корпоративно банкиране “ е основен участник в цялостната тактика за цифрова промяна на услугите на банката. През 2023 година Банка ДСК даде на корпоративните си клиенти цифрови новости като автоматизиран развой по разкриване на разплащателни сметки и дебитни карти (включително при задгранична благосъстоятелност и структури със комплициран метод на представляване), издаване на банкови гаранции и погасяване на отговорности по оборотни и капиталови заеми с един клик.

Онлайн банкирането „ ДСК Директ “ за бизнес клиенти дава опция на всяка една компания, изцяло независимо и автоматизирано да ръководи правата си за достъп и предписание със средства.

Година по-рано банката започва първия на пазара напълно цифров развой за нови бизнес клиенти. Компаниите могат да си открият сметка в границите на 20 минути посредством изцяло автоматизиран развой. Банката създаде и цифров, авансово утвърден кредитен артикул за лоялни клиенти.

Визията на „ Корпоративно банкиране “ на Банка ДСК е да реализира още по-висока задоволеност на клиентите посредством отличната експертиза на екипа си и цифрови услуги, които автоматизират рутинни задания.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
.wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->  
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР