Нека си го кажем направо, през голяма част от пътуването

...
Нека си го кажем направо, през голяма част от пътуването
Коментари Харесай

Най-красивите места за Instagram снимки в Лисабон

Нека си го кажем напряко, през огромна част от пътуването се опитваме да си създадем съвършени фотоси за Instagram, а Лисабон е едно от “най-фотогеничните ” места в Европа. Със своите калдъръмени улички, мека цветова палитра, голям брой обекти на културното завещание, включени в листата на ЮНЕСКО, доста катедрали и улично изкуство, градът не стопира да притегля гости от целия свят, всички пленени от хубостта и невероятното време.

В Лисабон има толкоз доста места, които ще стоят ефектно във вашия Instagram. В тази обява ще споделим с вас къде да си извършите най-красивите фотоси в града.

 Да стартираме с малко цвят

Едно от най-запленяващите места в Лисабон е Розовата улица. Разположена на Rua Nova do Carvalho, през нощта тази улица е една от най-предпочитаните от локалните места за излизане. През деня обаче е превъзходен декор за фотоси, изключително след вълната Барби, която заля света. Снимките от тук несъмнено ще придадат цвят на профила ви в Instagram, а положителната вест е, че не е доста натоварено денем, тъй че може да си извършите фотоси, без хората да ви вършат „ фотобомби “.
 Лисабон Istock
Всеки профил има потребност от хармония

Белем Тауър сигурно е едно от най-изящните места в Лисабон, все едно гледате картичка. Това е известна туристическа дестинация, за която има километрични опашки. Отвън обаче можете да си извършите в действителност красиви фотоси, изключително в случай че уцелите часовете, през които няма тълпи от хора.

Бялата кула е страховит декор, като от картина на фамозен художник, с нотка на романтика и морски бриз. Освен ненадмината хубост има и доза тайнственост, подбудена от дървения мост, водещ до кулата, ситуирана в морето.

Накъде без Лисабонската катедрала

В квартала Алфама ще откриете Лисабонската катедрала. Това е една от най-известните катедрали в цяла Португалия. Това е мястото, на което можете да отидете, с цел да заснемете трамвай 28, който се промъква около катедралата. Трамваите са една от емблемите на града, тъй че не пропускайте тези фрагменти. Макар че Лисабон е пешеходен град, може да се качите на някой трамвай, да се повозите, с цел да усетите духа на града.
 Лисабон Istock
Истинска рамка за фотография

Rua Augusta е едно изумително място, което не би трябвало да пропускате, когато сте в града. Има красиви кафенета, заведения за хранене, магазини, тераси, мозайки на пода, музиканти на всички места, художници и прелестно цветно въодушевление. Тази атмосфера не може да се опише с думи. Трябва да я видите и да я усетите.

На върха на Rua Augusta се намира емблематичната (Уличната арка на Аугуста). Има асансьор, който Ви води до върха на арката, разкриващ запленяващи гледки към града.

Застанете в центъра на арката, с цел да създадете образна рамка за своята фотография, ситуирана сред жълтите здания от двете страни. Несъмнено ще грабнете вниманието на своите почитатели.
 Лисабон Istock
Превърнете вашите фотоси в същинска пощенска картичка

е едно от най-хубавите места за фотоси в Лисабон. Представете си това: вие, седнали на земята в компанията на влюбени двойки, групи другари, хора, които си почиват, музиканти и измежду най-изкусителните миризми на вкусна храна, идващи от сергиите. А вие сте там с лимонада в ръка, гледайки залеза над река Техо.

Надяваме се, че тази публикация ви е въодушевила за доста фотоси и ви е била потребна да разберете за най-ефектните места в Лисабон. Сега е моментът да им се насладите. Банка ДСК и Wizz Air Ви дават опция да участвате в лотария и да спечелите пътешестване до Лисабон, Португалия, с включени самолетни билети, настаняване на база цялостен интернат, екскурзии, застраховка и прехвърляния.

Може да се възползвате от особено основана бонус стратегия за кредитна карта DSK Wizz Air. Трупайте точки, до момента в който пазарувате и може да ги употребявате за покупка на артикули и услуги на уеб страницата на Wizz Air. Разберете повече за преимуществата на картата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР