Престижното финансово издание Global Finance отново отличи ОББ като най-добра

...
Престижното финансово издание Global Finance отново отличи ОББ като най-добра
Коментари Харесай

За трета поредна година Global Finance отличи ОББ като най-добра банка за Търговско финансиране в България

Престижното финансово издание Global Finance още веднъж отличи ОББ като най-хубава банка в региона „ Търговско финансиране “ в България. Наградата е трета поредна за ОББ след първото отличие в конкуренцията през 2019 година. Това са 21-вите подред годишни награди World’s Best Trade Finance Providers на интернационалното списание Global Finance и отличават най-хубавите банки в региона на комерсиалното финансиране от 102 страни по света.

Класацията на Global Finance се сформира от авторитетния редакторски ръб, което трансформира премиите в стандарт за върхови достижения във финансовата промишленост, а лауреатите им се дефинират съгласно справедливи и субективни критерии. Обективните са размер на преводите, обсег на световното покритие, рентабилност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, нововъведения и така нататък Субективните критерии включват мнението на отраслови анализатори, рейтингови организации, корпоративни мениджъри, софтуерни специалисти, клиенти и контрагенти от промишлеността. В резултат банките спечелили не постоянно са най-големите, най-старите или най-диверсифицираните, а най-добре представящите се в тази област.

„ Фактът, че извоюваме за трети път оценката на Global Finance и то след година като 2020-та е самопризнание за високия професионализъм и изключително качество на услугите, които предлага екипът на Търговско финансиране на ОББ, само че в същото време е и обвързване да се подобряваме по метод, който ще ни разреши да останем пример в страната и отсега нататък “, разяснява оценката Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България.

Списание Global Finance е учредено през 1987 година със седалище в Ню Йорк и има над 50 000 клиента и читатели в 191 страни. Аудиторията на Global Finance включва висши корпоративни и финансови чиновници, виновни за взимане на капиталови и стратегически решения в мултинационални сдружения и финансови институции. В продължение на 34 години списанието избира водачите измежду банките и други снабдители на финансови услуги.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР