Престижният конкурс за красота се проведе в навечерието на Благовещение

...
Престижният конкурс за красота се проведе в навечерието на Благовещение
Коментари Харесай

Капитан-лейтенант, служещ на фрегатата Горди, стана Мисис Бургас 2024 г.

Престижният конкурс за хубост се организира в навечерието на Благовещение

На блестяща гала в хотел „ България “ 29-годишната Десислава Димитрова си извоюва купата Мисис Бургас 2024 година с лъчезарна усмивка, изваяни форми и уверена походка.

Дамата е майка на едногодишно детенце, а по специалност е военнослужещ. Двамата със съпруга ѝ са някогашни сътрудници, а сега са един до друг и в живота. 

Крехката и грациозна физика на Деси не издава твърдия ѝ темперамент. Младата дама е Вахтен офицер по ръководство на транспортен съд II сан. При оповестяването на нейната специалност и чин, публиката изпадна във екстаз, само че и бе респектирана от авторитетната ѝ кариера.

„ Кораб II сан са фрегатите ни и това е най-високият сан кораби, който има на въоръжение българската войска. Длъжността ми в този момент публично е " Вахтен офицер по ръководство на транспортен съд II сан ", званието ми е капитан-лейтенант “, конкретизира Десислава Димитрова. 

„ Преминала съм учения по маневриране. Аз имам задължението на ръководя кораба по време на комплицирани маневри, като прекачване на товари по отвесен и водоравен прийом и боксировка. Записах се за присъединяване в състезанието Мисис Бургас, с цел да осъществявам моите обществени дела “, декларира още новата най-красива омъжена жена в Бургас.

Чаровницата безапелационно завоюва сърцата на журито в състезанието година и сграбчи короната.

Вижте в ГАЛЕРИЯ (най-отдолу в статията) още СНИМКИ.

Нейни подгласнички станаха Мария Димитрова, която е на 32 години, майка на две деца. Мария по професия  е хореограф- възпитател и от 10 години работи като артист- балетист в Професионален фолклорен отбор Странджа. Освен влиятелното второ място в състезанието Мисис Бургас 2024 г,, Мария завоюва и купата „ Лице на публиката “- купа, която се избира посредством гласоподаване в интернет. Наградата ѝ бе връчена от основния редактор на Флагман.бг Катя Касабова.

На трето място в състезанието за хубост се класира 32-годишната Ирина Стадник. Тя е икономист и се развива в областта на частния бизнес. Омъжена е за моряк, от уредниците категорично подчертаха това във визитката ѝ, като подчертаваха на „ щастливо “ омъжена.

Престижният конкурс за хубост се организира в навечерието на Благовещение, на 21- ви март, в конферентния център на хотел България. Стотици посетители бяха съпричастни с избора на новата най-красива омъжена жена на Бургас.

Конкурсът мина в три тура. Те дефилираха с неофициални дрехи, с ръчно направени бижута и с публични вечерни рокли.

Всички участнички в конкуренцията за влиятелната купа получиха доста награди от спонсорите на състезанието.

За положителното въодушевление на публиката на състезанието Мисис Бургас 2024 година се погрижиха танцьорите от танцов състав „ Луди млади “ с. Чубра, а настроението на гостите добави и известния бургаски реализатор Иван Претъргов.

Както всяка година, и тази, Мисис Бургас се ангажира със обществени дела. Тази година състезанието се сплоти в помощ на неонатологичното поделение към УМБАЛ Бургас, и по-точно за закупуване на неонатална лампа за фототерапия.

„ Благодарение на прелестните сътрудници, които от самото основаване на състезанието Мисис Бургас застават зад всяка идея успяхме да съберем средства, с цел да подпомогнем закупуването на скъпоструващия консуматив за потребностите на отделението. Без поддръжката на Медицинска лаборатория „ Лина “ това благородно желание нямаше да може да се реализира “, обявиха Организаторите на състезанието Мисис Бургас.

Водещи на блестящата гала бяха носителките на купата Мисис Бургас Розалина Попова и Ваня Димитрова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР