Престъпността в българските курорти се оказа основна тема в руските

...
Престъпността в българските курорти се оказа основна тема в руските
Коментари Харесай

Туристка във форум: Крадла ме нарече "руска к*рва", а после...

Престъпността в българските курорти се оказа съществена тематика в съветските конгреси, където се споделят мнения и проблеми, свързани с лятната отмора. Руска туристка е станала директен очевидец на схемата на джебчиите, а разказът й е оповестен в един от най-големите локални конгреси - otzyv.ru, написа E-Burgas.

Случката се е разиграла на 8 юли на спирка в курорта Слънчев бряг, където дамата със своя другарка чакали рейса дружно с още няколко индивида. На спирката се появили и три "красавици " от ромски генезис, които се смесили с чакащите. Когато рейсът дошъл и хората почнали да се качват, една от циганките бръкнала в най-близката непозната чанта и извадила портфейл от нея.

"Аз се разкрещях, дамата се усети и съумя да си вземе портфейла. Тогава циганката се обърна към мен с "Руска к*рва " и се опита да ме удари. Наблизо беше синът ми, който е много едро момче, тъй че те се разбягаха. Автобусът просто затвори порти и потегли, без никой да обърне внимание. В следствие в коша за отпадък видях четири разтворени портфейла с кредитни карти и документи. В единия от тях имаше и 50 рубли, които очевидно не са се сторили задоволителни на крадците ", споделя още рускинята.

В следствие тя е взела портфейлите и ги е предала на полицията. Описанието на джебчийките също е обещано на органите на реда - млади, не доста високи, изрусени и с чанти на рамо. Полицаите обаче обяснили, че даже да ги заловен на тяхно място ще се появят други.

"И в България са сюрпризирани, че има отлив на туристи... Това там не са джебчии, това са разбойници, които не се опасяват от нищо. ", приключва рускинята.

Разказът и е провокирал цяла дискусия във форума, като доста консуматори също описват, че са станали жертва или очевидци на обири в курорта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР