Престъпните банди се занимават с убийства, наркотици, рекет, кражби и

...
Престъпните банди се занимават с убийства, наркотици, рекет, кражби и
Коментари Харесай

Топ пет на най-страховитите и опасни банди в света

Престъпните банди се занимават с убийства, опиати, рекет, обири и отвличания. Те дотолкоз са се разраснали, че на формалните управляващи към този момент им е много мъчно да се борят с тяхната незаконна активност. Вижте едни от най-опасните незаконни банди по света:

Френската тайфа Ракая

Членовете на тази тайфа нямат особено облекло, което да ги отличава. Единствената им отличителна линия е, че запасват крачолите на панталоните си в чорапите. Обикновено те се събират в по-бедни квартали и станции на метрото и слушат музика. Те закачат всяка жена, която мине край тях. Членовете на Ракая не се бият и не крадат, както множеството банди. Тяхната съществена цел е да преспят с колкото се може повече дами.

Якудза, Япония

Якудза набира членовете си от хора, идващи от покрайнините на обществото. Отличителен белег за принадлежност към мафията са многочислените татуировки по тялото – или отсеченият анонимен пръст на лявата ръка, очевиден знак за преданост към мафиотския необут след предишно изменничество по отношение на него и клана. Самите членове на Якудза се считат за рицари-защитници на слабите.

Тапори, Индия

Членовете на бандата Тапори са нормално по улиците и се пробват да излъгват туристите. Те се стремят да показват, че имат доста пари и носят доста бижута. Освен това си мажат косите с огромни количества гел. Тапори не атакуват чест, само че са изкусни измамници.

Кани, Испания

По улиците на огромните градове в Испания постоянно се срещат групички от бандата Кани. Членовете и са млади мъже, които се събират на обществени места и постоянно атакуват хора без никаква причина. Те постоянно носят тъмни очила.

Арс, Израел

Членовете на израелската тайфа дефинират себе си като мощно религиозни. Обикновено носят бейзболни шапки, на които е избродирано знамето на Израел. Те не се молят в храмовете, а по улиците. Носят обемни златни бижута и слушат мощна музика на обществени места. Понякога стартират пердах с някой минувач без причина.

Източник: " Дарик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР