Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков смята за

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков смята за
Коментари Харесай

Песков: Газпром доставя толкова газ, колкото е възможно

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков счита за погрешно обвързването на размера на доставките на съветски газ за Европа с анулацията на глобите . Говорителят на Кремъл сподели пред кореспонденти в сряда, че " Газпром " доставя маклсимално вероятното количество газ , цитира думите му ТАСС.

" Това е изцяло неправилна връзка ", сподели Песков, разяснявайки догатките, че Москва ще поддържа минимални доставки на газ за Европа, до момента в който Европейски Съюз не анулира глобите.

" " Газпром ", който е снабдител, доставя толкоз, колкото е належащо и колкото е допустимо ", акцентира представителят на Кремъл. " Знаем, че в този момент техническите благоприятни условия за изпомпване станаха по-малки, лимитирани са, тъй като процесът на поддръжка на разнообразни елементи е е изключително усложнен поради тези ограничавания и наказания, които е въвела Европа, по-конкретно Европейският съюз . Тези наказания не дават опция за навреме осъществяване на поддръжка, промяна на аварийни елементи, осъществяване на главен ремонт и друга настояща поддръжка на оборудването, належащо за изпомпване ", сподели Песков. Според него, " както се извършат тези работи, " Газпром " надлежно ще може да изпомпва повече ".

Днес бе обявено, че Руската енергийна компания " Газпром " , който минава през Украйна и Словакия, тази заран спрямо предходните дни. Информацията е на оператора на газопровода Eugas, оповестява Der Standard.

В словашкия граничен град Велке Капушани, началната точка на словашкия сектор, е регистриран пренос на 68,6 милиона кубични метра газ. Вчера резервирането е било за 36,8 милиона кубични метра.

Днес декларираното количество би компенсирало загубите от. Допълнителните количества газ почти подхождат на ограничението на газопровода " Северен поток 1 ", което " Газпром " оправда с ремонт на втора турбина.
 Путин предизвестява Европейски Съюз, че доставките на газ може да продължат да понижават
Путин предизвестява Европейски Съюз, че доставките на газ може да продължат да понижават

Това ще стане поради иден ремонт на друга турбина
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР