Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков призова да

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков призова да
Коментари Харесай

Песков: Да не забравяме, че наводненията в Херсонска област са причинени от саботажа на Киев

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков прикани да не забравяме, че тежките наводнения в Херсонска област породиха поради проведения от Киев бойкот в Каховската водноелектрическа централа, оповестяват съветски медии.

„ Всеки път би трябвало да помните, че това ненадейно разрушително наводняване беше породено от бойкот от украинска страна или по-скоро от обстоятелството, че украинската страна взриви Каховската водноелектрическа централа - подкопа язовира “, добави Песков.

„ Руската нуклеарна промишленост е подготвена в допълнение да потвърди преимуществата си на тези, които се интересуват от съдействие.  Формирането на конкурентните преимущества на съветската атомна промишленост се организира на международния пазар в изискванията на жестока конкуренция. Именно вследствие на тази жестока конкуренция съветската атомна промишленост потвърди водещата си позиция. Те са много мощни. Нашата нуклеарна промишленост е подготвена да продължи да потвърждава своите преимущества “, сподели още Песков в отговор на въпрос какъв брой конкурентоспособна ще бъде съветската нуклеарна промишленост на фона на изказвания от Лондон и Вашингтон.

Песков добави, че нелоялната конкуренция провокира угриженост за Руската федерация: " Що се отнася до нелоялната конкуренция, трябваше да се оправяме с нея повече от един път, за жалост. Да, това е, което провокира нашата угриженост. Но ние сме наясно, че, за жалост, редица страни не подценяват нищо в хода на конкуренцията на интернационалните пазари. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР