Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер удвои признанието на президента

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер удвои признанието на президента
Коментари Харесай

Белият дом се удвои, след като Байдън призна, че границата на САЩ не е сигурна: `Системата е повредена`

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер удвои признанието на президента Байдън, че границата на Съединени американски щати не е сигурна в понеделник.

Жан-Пиер въпреки всичко се измъкна, когато беше запитан за какво министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас неведнъж е свидетелствал пред Конгреса, че границата в действителност е предпазена. Белият дом разказа границата като „ счупена “ система, която се нуждае от в допълнение финансиране.

„ В петък президентът Байдън сподели, че не има вяра, че границата е сигурна, което е друго от това, което сподели министър Майоркас няколко пъти на Хълма. Защо имат две разнообразни гледни точки за сигурността на границата? " попита кореспондент.

" Президентът беше в действителност явен, че би трябвало да се преместим на границата ", отговори Жан-Пиер. „ Това, че той споделя, че би трябвало да се оправим със сигурността на границата, както ние, като Mayorkas, както вършим всички тук в Белия дом, мисля, че демонстрира, че имаме проблем на границата и би трябвало да се справ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР