Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени

...
Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени
Коментари Харесай

Преслава сложи силикон

Преслава постоянно се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години обаче певицата смъкна доста доста килограми от плещите си, което докара и до смаляването на нейните еърбеци, написа "Шоу ".

Макар образно да наподобява много по-добре спрямо първите години от своята известност, по някакъв метод изчезна нейният съблазън около стопяването на бюста й.

Явно добре е осъзнала този пропуск и напълно скоро се е подложила на интервенция за увеличаване на бюста, който сподели в последния си клип "Обратно в играта ", припомня изданието.

Със заглавието на парчето Преслава загатва, че има желание да си върне предходните позиции в сектора, когато нямаше конкуренция. Към момента нейни директни съпернички са Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово.... към профила и Емануела, а тя се подрежда след тях.

Третото място не я удовлетворява и тя е решила да залага освен на хубави песни и клипове, само че да се постарае малко повече за външния си тип.

Двете колежки без терзания заголват гръд в плановете си, каквато на Преси липсваше. Затова си е взела няколко дни отмора от компанията и си е поставила новите усъвършенствания.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР