Преслава се подложи на пластична операция, с която се опитва

...
Преслава се подложи на пластична операция, с която се опитва
Коментари Харесай

Вижте каква пластична операция си направи Преслава СНИМКА

Преслава се подложи на пластична интервенция, с която се пробва да си върне предходните позиции на попфолк сцената.

Чалга дивата постоянно се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години обаче смъкна доста доста килограми от плещите си, което докара и до смаляването на бюста й.

Макар образно да наподобява много по-добре спрямо първите години от своята известност, по някакъв метод изчезна нейният съблазън около стопяването на даденостите й. Тя добе осъзнала този пропуск и напълно скоро се е подложила на интервенция за увеличаване на бюста, който сподели в последния си клип „ Отново в играта “, написа „ Шоу ”.

Със заглавието на парчето Преслава загатва, че има желание още веднъж да стане номер 1 в попфолка. Към момента нейни директни съпернички са Галена и Емануела, я тя се подрежда след тях. Третото място не я удовлетворява и певицата е решила да залага освен на хубави песни и клипове, само че да се постарае малко повече за външния си тип.

Двете й колежки без терзания заголват гръд в плановете си, каквато на Преси липсваше. Затова си е взела няколко дни отмора от компанията и си е поставила усъвършенствания.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР