Преслава рекламира пет матови цвята за устни, които продава по

...
Преслава рекламира пет матови цвята за устни, които продава по
Коментари Харесай

Смени професията: Преслава стана бизнес дама

Преслава популяризира пет матови цвята за устни, които продава по 16 лева Винаги до момента се е отдавала единствено на музиката, само че очевидно в този момент е решила да се захване с нещо  ново. Ще прави конкуренция на Гала, Николета Лозанова и Моника Валериева.

" Време е да откриеш новото си обичано матово червило – непоклатимо комбиниране от страховит цвят и благоухание ", популяризира новия си бизнес Преслава в профила си в обществените мрежи.

Фирмата на изпълнителката е със седалище в софийския квартал „ Бояна, близо до улица „ Секвоя “. Там живееше  в последните си дни Тодор Живков. Явно това е адресът й. Фенове на новите червила сигурно ще има поради собственичката, която е и тяхно рекламно лице макар цената. Не е за занемаряване, която е двойно по-евтина от тези на потвърдените марки.

Преслава ще зарадва своите почитатели, тъй като пуска парче с Меди. Щастливата вест за меломаните пристигна от споделено клипче в обществените мрежи от настоящите реализатори, а по всичко проличава, че то е част от работния развой по подготовката на  парчето. Анонсът към лентата е “Скоро… #Улицата ”. На него се вижда по какъв начин тя запява прочувствена баладична ария, под съпровод на китара, изсвирен от сътрудника й Меди.

Инфо: hotnews.bg

 

Тагове: Преслава Меди
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР