Преслава болезнено ревнува гаджето си Павел от бившата му приятелка

...
Преслава болезнено ревнува гаджето си Павел от бившата му приятелка
Коментари Харесай

Да не си на мястото на Преслава! Вече се притеснява, че с този баща, детето й и нея ги чака тежката съдба на…

Преслава мъчително ревнува гаджето си Павел от някогашната му другарка Мария Цветкова и нон стоп му пили на главата.

Ревността не е просто ей по този начин, а си има сериозна причина. До певицата е достигнал слухът, че Мария към този момент е свободна жена. А най -големият призрачен сън на пайнерката бил, че Павел още обичал остарялата си тръпка, твърди hotarena.

Връзката на Лазаров с Цветкова стартира по съшия метод – двамата първо я криха, а по-късно се появиха дружно на светско празненство и сътвориха сензация. Имаха бурни и буйни връзки, а Павката постоянно раздаваше тупаници, когато някой благоволеше да смъква обичаната му.

Още по-голям боязън за Преслава бил фактът, че новата й половинка е кадърен да зареже бременна жена. Историята помни по какъв начин мъжът със подозрително минало се влюби в Златка Райкова и заряза приятелката си, от която чакаше бебе. После се върна при нея и я остави за повторно, откакто изкусителката Цветкова се появи на хоризонта.

В момента и за Преслава се приказва, че чака дете, а тя се изприщва от мисълта, че може да я сполети същата орис, в случай че се появи в живота му някоя нова секси плеймейтка – обичаният вид дами на Павел.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР