Пресконференцията ще започне в 13.00 часа българско време в Световния

...
Пресконференцията ще започне в 13.00 часа българско време в Световния
Коментари Харесай

Путин ще даде голямата си годишната пресконференция

Пресконференцията ще стартира в 13.00 часа българско време в Световния търговски център в Москва и е 15-тата по рода си. Първата сходна се състоя през 2001 година, само че традицията беше прекратена, до момента в който Путин беше министър-председател в интервала 2008-2012 година

 

Тази година Голямата конференция ще включва рекордно огромен брой от 1895 упълномощени публицисти, предава БГНЕС. През 2001 година единствено 500 публицисти бяха упълномощени за присъединяване, само че цифрата непрекъснато нараства.

Докато в събитието вземат участие както съветски, по този начин и задгранични публицисти, уредниците съзнателно дават приоритет на публицистите от съветските райони, като вземат поради, че представителите на районните медии се радват на доста по-малък достъп до президента, в сравнение с огромните национални медии, които следват Путин на всички места, където той пътува.

По време на конференцията Путин обичайно дава отговор на въпроси, свързани с стопанската система на Русия, обществените политики, националните планове и проблемите на избрани райони, както и на въпроси, свързани с външната политика на Русия. Очакват се и редица персонални въпроси към президента.

Очаква се конференцията да продължи 3-4 часа. През 2001 година тя беше единствено 1,5 час, а през 2008-ма беше най-дългата до момента – 4 часа и 40 минути.

Пресконференцията ще бъде предавана онлайн по няколко съветски телевизионни канала и радиостанции. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР