Преподобна Стойна е прекарала почти целия си живот в петричкото

...
Преподобна Стойна е прекарала почти целия си живот в петричкото
Коментари Харесай

Свещената билка, която помага при възпаления на дихателните пътища

Преподобна Стойна е прекарала съвсем целия си живот в петричкото село с красивото име Златолист. Била е известна лечителка и ясновидка. Тя наричала ​​градинския чай свещена билка. Той оказва помощ при възпалителни болести (тонзилит), за лекуване на дихателната система.

Растението се оправя добре със стомашно-чревни болести, оказва помощ при метеоризъм и работи слабително. Тази билка има лековит резултат върху венците, като лекува тяхното кървене и отичане. Такава запарка е доста потребна за възрастните хора. Тя забавя обвързваните с възрастта промени. Например отстранява сенилното трептене в ръцете и краката, усъвършенства паметта и предотвратява плешивостта, написа " Ретро ".

Не всеки обаче може да пие култивиран чай. Не бива да се приема от бременни или кърмещи дами, деца под 2-годишна възраст, пациенти с епилепсия, хипертония, нефрит. Билката, приготвена като елементарна напитка, се пие по четвърт чаша незабавно след хранене. Като приемате култивиран чай по този метод, може да се отървете от метеоризъм, да излекувате болести на пикочния мехур и да подобрите имунитета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР