Преподавател от видинската гимназия с преподаване на чужди „Йордан Радичков“

...
Преподавател от видинската гимназия с преподаване на чужди „Йордан Радичков“
Коментари Харесай

Учител от езиковата гимназия във Видин с награда от международна фондация

Преподавател от видинската гимназия с преподаване на непознати „ Йордан Радичков “ е с премия от интернационална фондация. Старши учителят по български език и литература Пенка Милушева получи грамота за достижения в филантропичната област.
Конкурсът се провежда от Международна фондация „ Св.Св. Кирил и Методий”. Отличието на видинската преподавателка е връчено от проф. доктор Петер Фишер-Апелт, уредник на състезанието и основател на премията.
Пенка Милушева сподели, че посвещава премията на зрелостници от випуск 2018, които са я въодушевили.
"На процедура не са доста сътрудниците, които бяха номинирани, тъй като критериите с доста повишени. За да бъдеш номиниран, през последните три години би трябвало да си имал сполучливо показване на възпитаници на национална олимпиада по литература, които да са се класирали на първите 10 до 15 места. Освен това от тези три години, последните две най-малко един възпитаник да е класиран за национална олимпиада и да е заел призово място. "
Освен за реализирани триумфи на нейни възпитаници, номинацията на Пенка Милушева е и поради задълбочените литературни и методически разработки в последните няколко години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР