Преносимите Bluеtooth колонки Sounarc осигуряват вълнуващо музикално забавление Вече навлизаме в

...
Преносимите Bluеtooth колонки Sounarc осигуряват вълнуващо музикално забавление
Вече навлизаме в
Коментари Харесай

4 преносими Bluetooh колонки Sounarc – за парти и караоке


Преносимите Bluеtooth колонки Sounarc обезпечават вълнуващо музикално развлечение

Вече навлизаме в пролетта и заниманията навън се завръщат. Какво по-хубаво от това да имаме със себе си портативна аудио колонка, с цел да се забавляваме на всички места с обичаната си музика в компанията на другари. Днес представяме четири Bluetooth колонки с марката Sounarc на цени от 16 до 139 евро.

Най-достъпният модел е портативният представител, който се предлага единствено за €16 след ваучър за отстъпка NNNQ6UU в световния онлайн магазин Geekbuying, с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Това е компактeн Bluetooth представител с размери 255х87х110 мм, два драйвера по 2 инча всеки и изходна мощ 16W. Вградената батерия с потенциал 3,7V/1500mAh обезпечава до 7 часа стерео възпроизвеждане на музика, според от силата на звука и светлинните LED резултати. Зареждането на батерията лишава до 3 часа.

Портативната колонка Sounarc P3 поддържа няколко режима на светлинни резултати

Според спецификациите на производителя, колонката възпроизвежда тон в честотния диапазон 80Hz-20KHz – много претенциозно, нали? Можете да захраните с музика Bluetooth представителя безжично от смарт телефона или друго устройство от разстояние до 10 м. Колонката е водоустойчива по стандарта IPX4.

Можете да купите портативният представител тук: – за €16 след ваучър за отстъпка NNNQ6UU и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Sounarc K1 е налична като цена и функционална колонка за караоке

Ако сте караоке запалянковци, за вас са идващите три модела. Първият от тях,, се предлага за €89 след ваучър за отстъпка NNNLUHE. Това е портативно аудио устройство, което ще ви разреши освен да се наслаждавате на обичаната си музика, само че и да творите, да станете част от шоуто, с помощта на караоке функционалностите на Bluеtooth колонката.

Sounarc K1 е много мощна стерео колонка – 150W, съвместима със смарт телефони, таблети и преносими компютри за безжично възпроизвеждане на музика. Използва динамична 2.2 канална система и се предлага в комплект с 2 безжични микрофона и дистанционно управление, като е очакван и вход за кабелен микрофон.

Sounarc K1 Karaoke се доставя в комплект с микрофони и отдалечено

Колонката е оборудвана с мощна батерия 18000 mAh, поддържа разнообразни светлинни резултати и стерео сдвояване с различен представител. Възпроизвежда по 18 часа музика и до 8 часа караоке. Тук водоустойчивостта е на по-високо равнище IPX6. Налични са входове AUX, U Disk и TF Card, към които можете да свържете източници на музика, в случай че не предавате безжично от смарт телефона или компютър.

Можете да купите караоке колонката тук: с два микрофона и отдалечено – за €89 след ваучър за отстъпка NNNLUHE и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Sounarc K2 Karaoke е мощна Bleutooth колонка 200W с функционалности за караоке

Най-скъпа от обсъжданите колонки е – тя коства €139,00 след ваучър за отстъпка NNNSK2. Срещу тази сума ще получите мощен стерео представител 200W с динамична 2.2 канална система, два безжични микрофона, вход за кабелен микрофон и дистанционно управление.

Вградената батерия има величествен потенциал от 24000 mAh, а другите светлинни резултати вършат празненство преживяването още по-вълнуващо. В взаимозависимост от настройките, батерията ще обезпечи до 24 часа възпроизвеждане на музика и до 10 часа караоке.

В комплекта на Sounarc K2 Karaoke влизат два микрофона и отдалечено

Ако сдвоите колонката с други представители, ще получите пълностоен стереоефект за вашето празненство. Устройството разполага с портове AUX, U Disk и TF Card и е водоустойчиво по стандарта IPX6. Моделът има честотна характерност 50Hz-20kHz и приема безжично предаване на музика от разстояние до 18 метра.

Можете да купите караоке представителя тук: с два микрофона и отдалечено – за €139,00 след ваучър за отстъпка NNNSK2 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Sounarc A1 Karaoke може и да зарежда мобилни устройства през Type-C врата

И най-после, представяме модела – портативна стерео колонка за караоке празненство с мощ 80W, два пълноспектърни представителя, два безжични микрофона, вход за кабелен микрофон и дистанционно управление на цена от единствено €49,00 след ваучър за отстъпка NNNRLRRN.

Вградената батерия има потенциал 6000mAh и обезпечава до 10 часа възпроизвеждане на музика и до 7 часа в режим караоке. Колонката поддържа стерео сдвояване и разнообразни светлинни резултати. Разполага с портове AUX, U Disk и TF Card.

Както и останалите караоке модели, Sounarc A1 Karaoke се доставя с два микрофона

Този Bluetooth представител приема музика безжично от разстояние до 12 метра и е водоустойчив по стандарта IPX6. Честотният му диапазон е 50Hz–20kHz. Устройството има размери 20,5×12,3×9,47 см и тежи към 1,8 кг. Зарежда се, както и останалите модели, през USB Type-C порт.

Можете да купите караоке колонката тук: с два безжични микрофона и дистанционно управление – за €49,00 след ваучър за отстъпка NNNRLRRN и доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР