Премиум устройство с 5,5-инчов екран, атрактивни цветове, огромен обем памет

...
Премиум устройство с 5,5-инчов екран, атрактивни цветове, огромен обем памет
Коментари Харесай

Ulefone T1 Premium Edition – класен 4G Full HD фаблет

Премиум устройство с 5,5-инчов екран, атрактивни цветове, голям размер памет и двойна задна камера

Ulefone T1 Premium Edition сграбчва вниманието със синьо-червения дизайн и големия размер памет

Нестандартно цветово решение в алено и синьо, със златна нишка на гърба, открояват фаблета Ulefone T1 Premium Edition, когато го видите за първи път. Наред с това обаче премиум моделът предлага смайващи характерности за цената си. Ето защо устройство става въпрос…

Червено-синият Ulefone T1 Premium Edition съставлява 5,5-инчов фаблет с резолюция Full HD 1920×1080, което значи плътност на пикселите 401 ppi (пиксела на инч). Комфортният като размер екран с 2.5D извивка и защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3 се отличава още с контрастност 1400:1 и 95% от цветовата гама NTSC – за ярки, живи цветове. Нещо повече, особено олеофобично покритие защищава от пръстови отпечатъци, тъй че постоянно да имате чист и явен екран.

Двата ярки цвята на гърба на смарт телефона за разграничени с тънка 0,14 мм златна линия

Но да се върнем на дизайна. Премиум смарт телефонът на Ulefone сграбчва вниманието с цветовото решение в алено и синьо – рядко ще срещнете по-смела композиция от контрастни цветове на металния тил на устройството, които са разграничени подчертаващо от златна нишка, тънка единствено 0,14 мм. Подобно осъществяване прави Ulefone T1 ексцентричен и съвременен, открояващ се.

Вътре в Ulefone T1 Premium Edition са вградени топ съставни елементи за безкомпромисна продуктивност. Процесорът Helio P25 има осем изчислителни ядра Cortex-A53 на тактова периодичност 2,6GHz – едно от най-бързите решения на пазара за смарт телефони. Високата продуктивност на този 16-нанометров чип е съчетана с намалена консумация на сила, тъй че резултатът е безпрепятствено осъществяване на приложенията и игрите, плюс по-дълго време на батерия.

Ulefone T1 Premium Edition идва опакован в стилна кутия с редица аксесоари

А паметта е повече в сравнение с един средностатистически компютър! Ulefone T1 Premium Edition разполага с цели 6GB оперативна памет LPDDR4 и невероятните 128GB непрекъсната памет, с опция за уголемение до 256GB благодарение на microSD карти. Отпадат терзанията за това дали имате задоволително място в телефона за предпазване на фотоси, видео, музика, игри и друго наличие. Нещо повече, паметта LPDDR4 е два пъти по-бърза от LPDDR3 и също така работи на намалено напрежение от 1,1V, което значи доста по-малка консумация на сила.

Както прилича на премиум модел, Ulefone T1 Premium Edition впечатлява и с двойната задна камера – 16MP + 5MP със датчик Samsung, която вижда и улавя картините от природата сходно на човешкото око, поддържа също видеозапис 1080p. В допълнение, усъвършенствани са светкавицата, фокусирането и скоростта на снимане. Предната камера за селфи също е на високо равнище, с резолюция 13 мегапиксела.

Премиум смарт телефонът разполага с двойна задна камера 16MP+5MP

Разглежданият модел на Ulefone T1 е световна версия под ръководство на Android 7.0, съчетаем с 2G/3G/4G мрежите на съвсем всички телекоми по света, с многоезикова поддръжка, включително български, и достъп до каталога с приложения Гугъл Play. Смартфонът поддържа LTE CAT6, което значи скорост на даунлоуд до 300Mbps в мрежи от четвърто потомство.

Ulefone T1 разполага с два слота за сим карти, безжични модули Wi-Fi 802.11a/b/g/n и Bluetooth 4.1, 3,5-мм аудио излаз, представител, микрофон, слот за microSD карти и реверсивен USB Type-C порт за зареждане и продан на данни с компютър. Батерията на смарт телефона е несменяема, с потенциал 3680 мАч.

Реверсивният USB Type-C порт предлага повече улеснение при зареждане и продан на данни

Класният 4G фаблет Ulefone T1 Premium Edition се предлага на цена от $269,99 в онлайн магазина GearBest, отключен за прилагане по целия свят. Има размери 15,50×7,69×0,85 см и тежи 181 грама. Комплектът включва самия смарт телефон, заден калъф, захранващ адаптер, протектор за екрана, СИМ игла, USB кабел, владетел на телефона и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР