Премиерното участие на китайския еликсир на едно от най-очакваните събития

...
Премиерното участие на китайския еликсир на едно от най-очакваните събития
Коментари Харесай

Топ-кулинари разкриват китайска мистерия - slava.bg

Премиерното присъединяване на китайския балсам на едно от най-очакваните събития навън ще събере на едно място феновете на умами усета.

Третото издание на Бакхус Fish Fest ще се организира на 17-и и18-и октомври на пазара Ситняково в София от 10.00 до 22.00 часа. За първи път Маутай, България ще показа нови коктейли в композиция от вкусни азиатски изкушения. Шеф Димо Димов ще разкрие някои от тайните в комбинирането на питиета и храни, въодушевени от екзотичното байджу в съботния ден сред 14.00 и 16.00 часа. Той е прочут на феновете на изисканата кухня.

Шеф Димов надгражда кулинарните си умения в редица страни по целия свят. В Страсбург той работи в един от най-известните заведения за хранене - “Crocodile”, който тогава е почетен с две звезди „ Мишлен “. Преди броени дни от представителството на Маутай за България оповестиха предизвикателство към всеки осмелил се да опита най-мистериозната напитка в света. Личен урок по подготвяне на коктейли в Маутай център на бул. Витоша 164, бутилка Маутай или порцеланова ваза в духа на Китай са част от премиите.

Поканата е отправена към всички, които посетят и Маутай щанда в границите на Бакхус Fish fest на 17.10 и 18.10. Победителите ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип на 19.10 и оповестени в обществените мрежи. Подробностите са на на Маутай.

Огнената напитка на дипломацията Маутай е знак на качество и авторитет в Китай и се популяризира в над 100 страни по света, а от скоро към този момент и в България. Високо-градусовият алкохол се създава от сорго – тип житна просвета, която устоя на засушавания и горещини, може да се отглежда в небогати почви и не съдържа глутен. Маутай е артикул трансформирал се в народен знак за Китай и е най-известната марка байджу.

Течният огън е резултат от обичайно произвеждане с вековни обичаи. Специалистите откриват над 1 200 аромата. В края на 2019-а година, на едно от последните събития на закрито бе показани и най-големият Маутай център на Балканите на бул. Витоша 164, където с изключение на Moutai Prince, Moutai Yingbin, и перлата в короната Kweichow Moutai всеки може да опита най-мистериозната напитка в света и да избере особено селектирани изящни занаятчийски артикули с високо качество, ръчна направа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР