Премиерният сериал Без твоя поглед“ ще плени зрителите на DIEMA

...
Премиерният сериал Без твоя поглед“ ще плени зрителите на DIEMA
Коментари Харесай

Завладяващи вечери с премиерния сериал „Без твоя поглед“

Премиерният сериал „ Без твоя взор “ ще плени феновете на DIEMA FAMILY от 20-и декември. Новата мексиканска теленовела , продуцирана от Игнасио Сада Мадеро и режисирана от Сандра Шифнер и Ана Лорена Пересриос, ще бъде предавана всяка делнична вечер от 20:00 ч. Тя е акомодация на спечелилата милиони фенове по света сантиментална поредност „ Есмералда “. В основните функции феновете ще видят Клаудия Мартин и Освалдо де Леон, които с въздействащата си игра пред камерата естествено допълват триумфа на построените персонажи и вълнуващ сюжет.

Историята на сериала ще запознае феновете с Марина – красива и смела млада жена, която се радва на живота и на всичко към нея, макар тежката ѝсъдбата да се роди незряща. Един ден в дома й избухва пожар, а наоколо се оказва лекар Исауро, който я избавя от вилнеещите пламъци. След този случай лицето му остава обезобразено, а душата му вечно изменена. От благ и деликатен мъж, Исауро се трансформира в възмутен отшелник, който е благополучен само в компанията на Марина.

Междувременно заможният и убеден Алберто също влиза в живота ѝ и незабавно остава замаян от нейната вътрешна и външна хубост. В същото време стартира да се усеща отговорен, защото има дългогодишна другарка, само че Марина към този момент е завладяла сърцето му. Момичето също не е безразлично към породилите се в нея необятни усеща и страсти, които изпитва за първи път в живота си. Любовта на двамата бързо среща отпор в лицето на фамилията на Алберто, което не подозира, че загадка от предишното заплашва да промени живота на всички герои вечно.

С няколко номинации от мексиканските награди TVyNovelas, в това число и за най-добре изиграна негативна роля от Едуардо Сантамарина, сериалът се радва на голям триумф. Освен мощна и увлекателна любовна история, „ Без твоя взор “ показва на необятната аудитория и настоящи обществени въпроси като разликите, приемствеността и ролята на обществото. Сценаристи са Габриела Ортигоса, Рикардо Техеда, Феликс Кортес и Херардо Санчес. Със особено присъединяване в поредицата са известните Ана Мартин и Клаудия Рамирес, които имат зад тила си над 50 функции в киното и малкия екран.

Не пропускайте старта на премиерния мексикански сериал „ Без твоя взор “ на 20-и декември, понеделник, от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР