Премиерният филм „Убийство за Оскар“ се нареди на първо място

...
Премиерният филм „Убийство за Оскар“ се нареди на първо място
Коментари Харесай

Де Ниро прибра 17 бона от Убийство за Оскар - slava.bg

Премиерният филм „ Убийство за Оскар “ се подреди преди всичко по гледаемост от страна на българските фенове.

Комедията, в която продуцентът Де Ниро желае да убие основния артист, с цел да прибере парите от застраховката, е гледана от близо 2000 души, като генерира облаги в размер на 17 594 лева от родния боксофис, сочат систематизираните данни на Националния кино център.

На второ място в листата е „ Откачлка “. Разказът за разменените персони в две тела - на тийнейджърка и на сериен палач, които имат тъкмо денонощие, с цел да се върнат в телата си е към този момент втора седмица на екраните у нас и са го гледали 4 563 фенове, като заглавието има 41 049 лв. доходи.

Бронзът е за екшънът „ Честен апаш “, в който основната роля играе Лиъм Нийсън. Историята на разкаял се банков обирджия, който желае да върне отмъкнатите, само че се сблъсква с корумпирани сътрудници на ФБР е към този момент съвсем два месеца на българските екрани. Филмът е гледан от 27 250 фенове и има 268 251 лв. доходи от билетите им.

Топ 5 на родния боксофис се добавя от италианската анимация „ Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза “ и „ Гренландия: Последно леговище “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР