Премиерните епизоди на най-гледаната германска телевизионна ще се излъчват всеки

...
Премиерните епизоди на най-гледаната германска телевизионна ще се излъчват всеки
Коментари Харесай

Житейски перипетии и съдбоносни обрати в новия сериал Буря от любов - slava.bg

Премиерните епизоди на най-гледаната немска телевизионна ще се излъчват всеки делник от 15:00 ч.

Вълнуващи житейски обрати и магична любовна история чакат феновете на bTV с премиерния 12-и сезон на най-известната и обичана немска теленовела „ Буря от обич “ (Sturm der Liebe). Епизодите потеглят на 7 септември (вторник) и ще се излъчват всеки работен ден от 15:00 ч.
„ Буря от обич “ се излъчва в Германия от 2005 година насам със замайващ триумф, като всеки нов сезон предлага на феновете друга любовна история. Със старта на 12-ия сезон феновете на bTV следва да се срещнат с несъмнено най-популярната екранна двойка, трансформирала се в обичана на цяла Германия – Клара и Адриан.

Историята:
Клара Моргенщерн е амбициозна млада дизайнерка, която идва в Бихлхайм, с цел да открие своя дядо, за който знае само, че е един от притежателите на хотел „ Фюрстенхоф “. Оказва се обаче, че нито Вернер, нито Фридрих са нейни родственици, и това кара Клара да напусне града. По случайност неин дядо се оказва Алфонс Зонбихлер. Клара взема решение да остане в Бихлхайм и стартира работа във „ Фюрстенхоф “.
Не след дълго там Клара се среща с приятеля си от детството Адриан, който купува 20% от хотела откакто научава, че е пред банкрут. Клара и Адриан прекарват от ден на ден време дружно, а той към този момент не я възприема като своя по-малка сестра.
Същевременно Дезире – съквартирантката на Клара, демонстрира интерес към Адриан и даже прекарва една нощ с него. Объркан в възприятията си, Адриан се впуска в любовна спекулация с Дезире. Как ще завърши любовният триъгълник и ще получат ли късмет за любовта си Клара и Адриан – отговорите в епизодите на теленовелата „ Буря от обич “ – от 07 септември, всеки работен ден от 15:00 ч. по bTV....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР