Премиерата на Сам – най-личната и емоционална песен, която Bloodrush

...
Премиерата на Сам – най-личната и емоционална песен, която Bloodrush
Коментари Харесай

Бандата "Bloodrush" с представяне на новата им песен “Сам”



Премиерата на " Сам " – най-личната и прочувствена ария, която " Bloodrush " в миналото са записвали, беше в петък, 20 май, в 11:00 ч. в формалния YouTube канал на групата.

" Това е най-различното нещо, което сме правили. Наистина който е слушал старите неща и чуе това парче, просто няма да откри връзка сред " двете банди ". Много е друго, доста е ново за нас и ни е доста близко. Много е прочувствено, чакахме го с неспокойствие “, споделиха момчетата от групата.

Това е и първата балада в историята на групата от Добрич, която има зад тила си към този момент два албума. Коста Коларов, вокал и създател на музиката и текста на " Сам ", признава, че даже малко се тормози да я показа със света. Свързана е с надълбоко прочувствена персонална преживелица, предизвикана от разлъка, която го въодушевява да напише текста.

" В центъра на нашето творчество постоянно сме държали разнообразието на фундамент. Ние в никакъв случай не сме желали, да сме еднотипна, едножанрова група ", прибавиха те.

Видеото към " Сам " е второто от четири видеа, които групата възнамерява да издаде до края на годината и в действителност е хронологичното продължение на историята в сингъла, с който групата се завърна преди два месеца - " Заедно ли ще горим? ". 

Елегантният клип още веднъж е по концепция и осъществяване на " четвъртия " в рок триото – Петър Тухчиев. Със завръщането си в родния град, " Bloodrush " не престават да преоткриват потънали в прахуляк и давност неповторими местоположения, които съживяват с видеоклиповете си.

" И трите местоположения се намират в центъра на града. За нас са едни прелестни архитектурни здания и културно значими за града, които усещаме, че западат до известна степен. Културната активност в дребни градове като нашия е много лимитирана в последните години. Заснемайки видеото в тези здания искахме още веднъж да вдъхнем живот и да напомним на хората за тези места, че още съществуват и още имат потребност от нас. Това са места, с които сме израснали и са ни дали толкоз доста. Наистина беше значимо да им се отблагодарим по този метод и да обърнем малко внимание на хората към тях “, споделиха от " Bloodrush ".

Лятото на групата " Bloodrush " включва няколко " оpen air " фестивала – " Антибал " 2022, " MammothFest " 2022 в Гърция, " Reload Festival ", " Neverfest " във Варна, " Elin Pelin Pop ", " REBEL REBEL " 2022 в София и най-малко още един сингъл – 3/4 към този момент се приготвя.

Те ще имат присъединяване в София на 26 май, четвъртък , като ще свирят дружно с още няколко забавни групи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР